FÜLES

Pásztor Erzsi már megkapta a koronavírus elleni oltást

Beoltották a koronavírus elleni vakcinával Pásztor Erzsit. A Szomszédok Janka nénije várta már, hogy megkapja a szert, ennek ellenére továbbra is ugyanúgy védekezik a vírus ellen, mint eddig.
  • Szerző: e.j.

Megkapta a koronavírus elleni oltást Pásztor Erzsi! A Kossuth-díjas színésznő a Honvédkórházban kapta meg az első vakcinát, ami után nem tapasztalt mellékhatásokat, jóllehet, fel sem lélegzett teljes mértékben.

Pásztor Erzsi már megkapta a koronavírus elleni vakcinát.

Pásztor Erzsi már megkapta a koronavírus elleni vakcinát.
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nagyon örülök, hogy megkaptam az oltást, hiszen régóta vártam már erre. A Honvédkórházban oltottak, mert pollenallergiám van, így nem volt mindegy, melyik oltóanyagot kapom. A második adagot jövő héten adják be nekem, de egyelőre úgy érzem, hogy mindez nem fog nagy mértékben változtatni a mindennapjaimon. Ugyanúgy hordom a maszkot és a védőkesztyűt, ha elmegyek valahova, és a rendszeres fertőtlenítés sem marad el. Jobb elővigyázatosnak lenni, ezért én továbbra is betartok minden óvintézkedést, amit szívből ajánlok mindenkinek!” – mondta el a Metropolnak Pásztor Erzsi.

A népszerű színésznő nem örülne, ha az enyhítések rögtön bekövetkeznének: a fokozatosságot részesítené előnyben, szerinte az óvatos visszatérés a megszokott életünkbe biztonságosabb, mint rögtön megszüntetni minden szabályt.

„Nagyon hiányzik a színpad, és remélem, nyáron visszatérhetek a közönséghez! Viszont jobb lenne, ha ez tényleg akkor következne be, amikor már nincs félelemérzetünk és valóban legyőztük a vírust. Tervben van, hogy a decemberben elmaradt Fergeteges látogatás című darab bemutatóját nyáron pótolnánk be az Egervári Várkastély szabadtéri színpadán. Az én drága direktorasszonyom azt szeretné, ha egy másik darabban is játszanék, de egyelőre nem mondtam rá se igent, sem nemet. Én már hetvenéves korom óta nem tervezek előre! Nem tudhatom, mit hoz a holnap, éppen ezért nem is szeretek nagyon előre gondolkodni. Inkább csak reménykedem, hogy újra színpadra állhatok, biztonságban!”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?