SZTÁRDZSÚSZ

Beadatja magának a koronavírus elleni oltást Pásztor Erzsi!

A színésznő mindenkit a regisztrációra biztat, szerinte ez az egyetlen útja, hogy visszatérjünk a normális kerékvágásba.
  • Szerző: ripost

Nagyon várja már, hogy megkapja a koronavírus elleni védőoltást Pásztor Erzsi. A 84 éves Kossuth-díjas színművésznő – egy millió magyarhoz hasonlóan – már regisztrált is a vakcinára remélve, hogy minél hamarabb megkapja a védőoltást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Nekem nincs internetem, ezért postai úton küldtem vissza az igénylőlapot, amit Müller Cecília küldött minden nyugdíjas korúnak. Azonnal igényeltem a vakcinát, és amint lehetőség nyílik rá, megyek és beoltatom magam! Remélem minél többen így tesznek majd, mert mégiscsak ez a legjobb módja annak, hogy leküzdjük ezt a ronda vírust” – mondta el a Metropolnak Pásztor Erzsi, aki a nehézségek ellenére is megőrzi a jókedvét.

„Eszem ágában sincs magamba roskadni! Átéltem már nehezebb időket is, például a második világháború alatt, amikor a pincében húztuk meg magunkat a bombázások alatt. Onnan is kijöttem, és ezúttal sem tervezem másként: szándékomban áll még színpadra állni az életben! Jóllehet, néha úgy érzem, erre már nem lesz lehetőségem, de olyankor megrázom magam, és nem hagyom, hogy a rossz gondolatok felülkerekedjenek rajtam” – mesélte a legenda.

És ezeket olvastad már?