FÜLES

Meglepő fordulat: hamarosan kiderül, ki örökli Pécsi Ildikó mesés vagyonát

Szűcs Lajos és Pécsi Ildikó után jelentős vagyon maradt hátra, aminek alapvetően három várományosa van. Hamarosan ki is derül, ki az örökös!
  • Szerző: Ripost

A korábban elsőként számolt be arról, hogy a tavaly december 5-én elhunyt Pécsi Ildikó mesés örökséget hagyott maga után.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meglepő fordulat: hamarosan kiderül, ki örökli Pécsi Ildikó mesés vagyonát

A legendás színésznő nagy vagyont hagyott maga után (Fotó: Ripost)

A Kossuth-díjas színésznő több titkos végrendeletet is készített. Az első az ügyvédjénél, dr. Magyar Györgynél van, de Pécsi később, nem sokkal a halála előtt újra rendelkezett. De mit rejthet ez a bizonyos második végrendelet, és vajon ki az örökös?

Mint azt korábban megírtuk, Pécsi Ildikó szellemi öröksége mellett a hagyaték részét képezi az impozáns, Rózsadombon található Cseppkő utcai ház. Ezen kívül a gyönyörű kerttel rendelkező gödöllői ingatlan, valamint 4 nagyobb telek is. Ezek együttes értéke több százmillió forintra tehető.

Magyar György, a házaspár ügyvédje korábban annyit mondott, hogy Pécsi Ildikóék végrendelkeztek, aminek a lényege, hogy a fiuk, Szűcs Csaba mellett akár mások is örökölhetnek.

Ildikó imádott otthona is az egyik örökösé lesz (Fotó: Bors)

Köztük lehet akár L. Péterfi Csaba is, a művésznő fogadott fia, aki ezt határozottan cáfolta.

„A család magánügyeibe nem kívánok belefolyni, az én feladatom és munkám Pécsi Ildikó szellemi örökséget továbbvinni. Két kiállítás is készül, az egyik Keleti Éva fotóművész szemén keresztül. Illetve létrehoztuk a Pécsi Ildikó Színtársulatot” – mondta korábban L. Péterfi Csaba.

Azt azonban megtudtuk a fogadott fiútól, hogy Pécsi halála előtt nem sokkal újabb végrendeletet készített, és csak sejthető, hogy egyetlen örököse lesz a vagyonnak. Az pedig feltehetően nem más, mint Szűcs Csaba, a színésznő fia.

Bár a koronavírus-járvány miatt jelenleg minden bírósági intézkedés, így a hagyatéki tárgyalás is szünetel, információink szerint Szűcs Csaba már elkezdett megválni néhai édesanyja becses dolgaitól. Annak ellenére, hogy alapvetően meg kéne várnia a hagyatéki tárgyalás végét.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?