FÜLES

Nem titkolta Curtis, magánéletéről és házasságáról is bevallotta az igazságot

A rapper elsősorban kisfiáért él, neki szeretne elsősorban boldogságot szerezni.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A rapper hetek óta a Sztárban Sztár leszek műsorában borzolja fel a kedélyeket. Nemrég pedig a Blikknek válaszolt megdöbbentő őszinteséggel, kezdve azzal, hogy van-e számára nőideál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nincs, volt már mindenféle nőm, hála a jó istennek. Mindent ki kell próbálni a férfiakon kívül, mert csak azután tud választani az ember. Amíg nem próbál ki mindent, addig nem tudja, mi kell” – nyilatkozta Curtis, aki ezután egy meglepő kijelentést is tett.

Fotó: Ripost Szabolcs László

„Még nem váltam el! Egyébként meg szerintem nem szerencsés ember vagyok, hanem jó gyerek, remek barát és remek szerető...” – árulta el házasságával kapcsolatban Curtis, de azt sem titkolta, hogy jelenleg nincsen állandó barátnője és ez most tökéletesen megfelel neki. Sőt bízik abban, hogy nem egyedül fog megöregedni.

Természetesen az interjú során szóba került kisfia, Doni is, akinek a boldogsága jelenti most a legtöbbet az énekes számára.

„Hogy mindent megteszek, hogy boldog legyen. Azt, hogy egészséges legyen, sajnos nem tudom irányítani, de az ő boldogsága minden előtt van. Mindenben támogatni fogom, amit ő szeretne csinálni, természetesen amíg a helyes úton jár. Na meg persze fradista nem lehet!” – tette hozzá.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?