SZTÁRDZSÚSZ

Elérzékenyült a próbán Curtis, ma neki énekel a Sztárban Sztár színpadán – Videó

Curtis elhunyt édesapjára fog emlékezni a színpadon, így biztos, hogy szem nem marad szárazon.
  • Szerző: Angie

Melyik szülő ne érzékenyülne el, amikor a gyermeke neki énekel a színpadon? Ha minden úgy sikerül, ahogy eltervezték, mindenki más is zsebkendőért nyúl majd az előadások alatt. A Sztárban Sztár múlt vasárnapi adásának végén Tilla kiosztotta a versenyzők e heti feladatait. Ennek megfelelően egy előadót a szerkesztőktől kaptak, egy másikat azonban ők választhattak maguknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Teljesen véletlenül alakult úgy, hogy Horváth Boldi, Curtis és Szabó Ádám is szüleikre gondoltak a választás pillanatában.

„Apukám gitáros, így ő szerettette meg velünk már gyerekkorunkban a blues világát. Ezeken nőttünk fel, így nem volt kérdés, hogy Eric Claptont választom” – kezdte lapunknak Horváth Boldi. „A héten apukám segítette a felkészülésemet, hiszen gitárral kell majd színpadra állnom, ami nem könnyű feladat, ráadásul egy olyan meghatározó dallal, ami a szépsége ellenére rengeteg szomorúságot rejt. Az előadó a négy és fél évesen elhunyt kisfia emlékére írta. Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy abban a helyzetben lehetek, hogy még édesapám is mellettem van, miközben már nekem is van egy kisfiam” – mondta lelkesen Boldi.

Fotó: Szabolcs László / Ripost

A három fiú közül talán Curtisnek lesz a legnehezebb, aki elhunyt édesapjának énekli majd Zorán egyik legszebb dalát. A Kell ott fenn egy ország című számot adja elő, ami szintén megható pillanatokat ígér.

Forrás: YouTube

„Vasárnap édesapám emlékére szól majd ez a dal. Talán ez az eddigi legnehezebb kihívás számomra, hiszen már a próbák alatt is elérzékenyültem, nehéz könnyek nélkül előadni ezt a dalt, de mindent megteszek majd azért, hogy a maximumot nyújtsam a színpadon„ – kezdte Curtis.

”Ezúttal tényleg a sokoldalúságomat kell majd bizonyítanom, hiszen a másik produkciómnál, Mary Zsuzsiként ismét a humoros oldalam dominál majd” – tudtuk meg a rappertől.

Fotó: Instagram

Szabó Ádám, aki hétről hétre tökéletes produkciókkal hatalmas pontszámokat zsebel be a zsűritől, most vasárnap is igyekszik majd hozni a szintet. Ádám a szülei miatt Freddie Mercuryt választotta.

„Anya és apa is voltak kint anno a Freddie-koncerten, ami máig meghatározó emlék számukra, bár akkor még nem alkottak egy párt. Nagyon boldogok, hogy ezt a dalt választottam, nekik énekelek majd vasárnap” – jelentette ki a harmonikás-énekes.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?