FÜLES

Nem akárki költözött a luxusfeleséghez, míg a családja nyaralt

Meg kellett műteni a színésznőt, az operáció után hosszú rehabilitációra szorult.
  • Szerző: Ripost

Köllő Babett újra kés alá feküdt, miután lejárt a mellimplantátuma szavatossága. A luxusfeleség műtétjére augusztusban került sor, ami után kímélnie kellett magát, így édesapja költözött fel hozzá Budapestre, hogy mindenben segíthesse lányát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A férjem, András és a lányunk, Milla nyaralni mentek Mallorcára. Nem tudtam velük tartani, egyrészt a varratszedés, másfelől az itthoni munkáim miatt, arról nem is beszélve, hogy a beavatkozást követően nem ajánlott hosszabb repülőútra menni. Apukám viszont felajánlotta, hogy szívesen eljön hozzám” – árulta el Babett a Blikknek, aki rendszeresen meglátogatja Bonyhádon élő apukáját, akivel mindig is nagyon jó kapcsolatot ápoltak.

Fotó: Sulyok László/Ripost

„Apu négy napot volt velem, és nagyon jól éreztük magunkat kettesben. Mindenben segített, mivel vezetni sem tudtam, ő volt a sofőröm, segített a bevásárlásban, rendet rakott, együtt főztünk, tényleg nagyon jó volt! Este pedig együtt tévéztünk, mint gyerekkoromban. Olyan volt ez nekem, mint egy nyaralás, pedig szinte ki sem mozdultunk a házból” – tette hozzá a színésznő, aki elsőként 12 évvel ezelőtt nagyobbíttatta meg a melleit, ezúttal pedig szükségből , nem pedig hiúságból vállalta a nagyobb implantátumot.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?