FÜLES

Nagy Feró: Egyszerűen rajongok az unokáimért!

A zenész nincs könnyű helyzetben, ha az unokáiról van szó, hiszen képtelen nemet mondani a gyerekeknek.
  • Szerző: Ripost

Nagy Feró szinte minden szabadidejét az unokái mellett tölti, nem telhet el úgy nap, hogy ne beszéljenek egymással. A szókimondó zenész kifejezetten engedékeny nagypapának tartja magát, főleg azóta, hogy egy kislánnyal is bővült a családja. Ám a túlzott engedékenységnek nem örül mindenki, Feró a -nak elárulta, feleségével többször összekapnak emiatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Nem tehetek róla, egyszerűen rajongok az unokáimért. Szabályosan rosszul vagyok, ha nem látom őket egy nap, és ez a nyári időszak ezért is különösen nehéz. Rengeteg koncertünk van, így nem lehetek mindennap a gyerekek közelében, de erre is találtam megoldást” – kezdte lapunknak Feró, aki a modern eszközöknek köszönhetően virtuálisan is tudja tartani a kapcsolatot nagyobb unokájával.

„Patrik lenyúlta a tabletemet, és esze ágában sincs visszaadni. De ez nem is baj, mert azon keresztül szoktunk videótelefonálni a fellépéseim előtt. Hihetetlen mennyi szeretetet kapok ettől a kisembertől, és mennyivel jobb így színpadra állni... – áradozott a büszke nagypapa, aki alig várja, hogy kisebbik unokája, Alíz Beatrice is nagyobb legyen, hogy minél több közös programot szervezhessen. Feró azt is elárulta, ha vele vannak a gyerekek, akkor bizony mindent lehet, ennek érdekében pedig a családi vitákat is bevállalja.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?