FÜLES

Nacsa Olivér: A vakcina az egyetlen lehetséges megoldás!

Nacsa Olivér is bízik abban, hogy a koronavírus-vakcina lesz a megoldás arra a szörnyű helyzetre, ami jelenleg a világban zajlik. A népszerű műsorvezető számára nem volt kérdés, hogy beadatja magának a vakcinát.
  • Szerző: Ripost

Sokakhoz hasonlóan Nacsa Olivér is kiáll az oltás mellett! A népszerű televíziós számára egy pillanatig nem volt kérdés, hogy regisztrál a vakcinára. Szerinte ez az egyetlen járható út ahhoz, hogy visszakaphassuk a régi életünket, és megőrizhessük mások és a saját egészségünket. Éppen ezért Nacsa csatlakozott az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség oltást népszerűsítő és támogató kampányához is, hogy még több emberhez eljusson az üzenete.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Boldogan vettem részt az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség oltást népszerűsítő és támogató kampányában. Azt hiszem mindannyiunk közös érdeke, hogy felelősségteljesen gondolkodjunk és óvjuk, védjük egymás és szeretteink egészségét” – kezdte a bejegyzésében Nacsa, aki a kampányban arra tért ki, hogy fontos megőriznünk a saját és mások egészségét. Hiszen nem csak életeket, de munkahelyeket is menthetünk az oltással.

Mint felelősen gondolkodó ember, természetesen beoltatom magam. Ezzel tehetem a legtöbbet mások egészségéért, valamint a saját védelmem érdekében. Az oltás és a vakcina az egyetlen lehetséges megoldás, hogy újra teljes és nyugodt életet élhessünk, amely által életeket és munkahelyeket menthetünk!” – fogalmazott a közösségi oldalán Nacsa, aki a maszkhasználat mellett is folyamatosan kampányol.

 

Rózsa Györgynek is megvan a véleménye

A legendás műsorvezető Nacsa Olivér bejegyzése alatt fejezte ki véleményét a vakcinával kapcsolatban. Teljes mértékben egyet ért kollégájával, egyedül csak azt nem érti, miért merül fel bárkinél kérdésként az oltás fontossága.

Ez egyáltalán kérdés lehet?! Ki akar évekig így, bezártan, félve, élmények nélkül élni? Hogy ne mehessünk többé utazgatni, nyaralni, ne ülhessünk be a haverokkal egy kávéházba, kocsmába, hogy ne mehessünk színházba, moziba, meccsre többé?! Hogy ne láthassuk séta közben a szerelmünk arcát a maszk miatt?! Hogy rettegve lépjünk be egy plázába, hogy még betegen se merjünk kórházba menni?! Egyáltalán: hogy többé már sohase élhessünk olyan színesen, élménydúsan, mint azelőtt? Milyen közveszélyes ostobának kell ehhez lenni?” – fogalmazott.

 

És ezeket olvastad már?