FÜLES

Milliókkal tartozik: végrehajtók várják otthon Gabriela Spanicot

A sztár évek óta nyilvános harcot folytat Mexikóban egy tévériporterrel.
  • Szerző: Ripost

A Magyarországon töltött hónapok után hazatért Mexikóba Gabriela Spanic. A dél-amerikai sztár, aki a TV2 Dancing with the Stars műsorának egyik döntőse volt, keserű szájízzel szállhatott repülőre, hiszen a külföldi sajtó arról írt, hogy végrehajtók várják. Spanic évek óta pereskedett egy tévériporterrel, veszített, ám eddig nem fizetett, mivel nem értett egyet a döntéssel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Tv2

Gabriela azért ment a bíróságra, mert a mexikói tévésztár, Gustavo Adolfo Infante, az Első kézből című magazin házigazdája korábban több alkalommal is azt állította, hogy a Magyarországon mindenkivel kedves Spanic odahaza minősíthetetlenül viselkedik a kollégáival, mentális problémái lehetnek, illetve időnként füllent, hogy a középpontban kerülhessen.

„Azzal vádolt, hogy beteg vagyok, hogy rosszul bántam a nővéremmel, illetve hazudok, kitalálok dolgokat, hogy magamra irányítsam a figyelmet. Ez tiszteletlenség!” – jelentette ki korábban Spanic, aki rágalmazásért, valamint lelki és anyagi kár okozásáért feljelentette Infantét. Mivel veszített, így a színésznőnek 400 ezer pesót, azaz több mint ötmillió forintot kell fizetnie a riporternek, amelynek behajtása érdekében Infante most végrehajtókat küldött rá – írja a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?