FÜLES

Megviseli a gyász Rubint Rékát: „Belehaltam abba, ami történt”

Az elviselhetetlen fájdalomban igyekszik megtalálni a kapaszkodót Rubint Réka, aki örül, hogy a végső pillanatban édesanyja mellett lehetett.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, Rubint Rékát nagyon megviselte, hogy pillanatok alatt elveszítette imádott édesanyját, Zsuzsa asszonyt. A legnagyobb fájdalom közepette egyetlen vigaszt tudott találni, mégpedig, hogy mindent megtettek édesanyjáért és hálás a sorsnak, hogy az utolsó pillanatokban vele lehetett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sőt a fitneszedző saját bevallása szerint gyermekeiben látja viszont a szüleit, fiai az apjára, lánya az anyjára hasonlít.

Rubint Réka gyász

Rubint Réka sporttal dolgozza fel a gyászt

„Kiváltságos dolog, hogy a karjaimban tudtam átsegíteni édesanyámat arra a világra, melyet nem ismerünk. Próbálom az elfogadhatatlanban megtalálni a kapaszkodót és a vigaszt. Ha nincs a Covid és nincsenek a korlátozások, akkor ugyanabban a tempóban, mint korábban, reggeltől estig dolgoztam volna. Elképzelhető, hogy a világ valamelyik pontján táboroztattam volna, s akkor most itt lennék egy óriási nagy bűntudattal a lelkemben, hogy nem voltam vele, nem lehettem mellette. Az első napokban kicsit belehaltam abba, ami történt, de aztán elkezdtem más oldalról megvizsgálni a történteket” – kezdte a Blikknek Rubint Réka.

Így lényegében a koronavírusnak köszönhetően az utolsó időszakban rengeteg időt töltött együtt Zsuzsa asszony és Réka. Ez a tudat, pedig igazi megnyugvást nyújt a család számára.

„Lányom, Lara és az én kezemben halt meg, amíg a mentők megérkeztek, Norbika és Norbi próbálták újraéleszteni. A családunkban egyébként is hatalmas az összetartás, de amikor egyként próbáltuk megmenteni az anyukámat, ahogy összekapcsolódtunk felette, ott valami megváltozott. A gyerekeim abban a pillanatban felnőttek. Norbika az orvosi egyetemre készül és azt mondta nekem, hogy imádott nagymamája halála megerősítette abban, hogy neki ez az útja, életeket kell mentenie” – árulta el Rubint Réka.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?