FÜLES

„Megszakad a szívem értük” – megtörte a csendet Alec Baldwin a forgatási tragédiáról

Felfoghatatlan tragédia történt Új-Mexikóban a Rust című westernfilm forgatásán. Egy kellékfegyver miatt lelőtt két stábtagot a híres amerikai színész.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, a 68 éves színész egy fogatáson használt kellékfegyverrel két embert is lelőtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani. A rendező nincs életveszélyben, az orvosok szerint fel fog épülni, és már a kórházból is kiengedték.

Alec Baldwin teljesen összetört
Fotó: Northfoto

Az Új-Mexikóban, a Rust című westernfilm forgatásán történt tragikus baleset miatt Alec Baldwin sírva fakadt a kihallgatása során.

Érthető, hogy a színész teljesen összetört, ugyanis nem lett volna szabad, hogy előforduljon egy ilyen baleset. Hosszú ideig nem is nyilatkozott a történtekről Baldwin, de nemrég megtörte a csendet közösségi oldalán.

„Szavakkal nem lehet kifejezni azt a döbbenetet és szomorúságot, amit azzal a tragédiával kapcsolatban érzek, ami elvette Halyna Hutchins életét. Feleség volt, édesanya és mindannyiunk által nagyrabecsült és szeretett kolléga. Teljes mértékben együttműködöm a rendőrséggel a nyomozásban, hogy kiderüljön, mi okozta ezt a szörnyűséget.„ – írta először twitter bejegyzésében Baldwin.

Majd a következőkkel folytatta: „Felvettem a kapcsolatot a férjével és családjával, és biztosítottam őket teljes támogatásomról. Megszakad a szívem értük, és mindenkiért, aki ismerte és szerette Halynát.”

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?