FÜLES

Visszavágott a Buckingham-palota: Meghan megint hazudott

Napok óta áll a bál a kis Archie születési anyakönyvi kivonata miatt, és most a királyi család illetékesei elárultak a teljes igazságot.
  • Szerző: The_M

Néhány nappal ezelőtt az egyik brit lap szúrta ki, hogy Meghan és Harry fiának születési anyakönyvi kivonatából eltűntek az anyja keresztnevei, amit először Diana iránti tisztelgésként értelmezett mindenki. Ám ekkor Meghan a sajtósán keresztül közölte, nem ő akart Rachel Meghan Markle helyett Őkirályi felsége, a sussex-i hercegnéként szerepelni, a Buckingham-palota vitte véghez a névváltoztatást a megkérdezése nélkül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Az egykori színésznő közleményére reagált a brit királyi udvar egyik illetékese, aki elmesélte, hogy nem a Buckingham-palota vagy a királyi család prominens alakjai kérték Archie első hivatalos okmányának átírását. A kérelem a Kensington-palotából érkezett, Harry és Meghan egykori titkárától, aki nekik dolgozott, amíg a hercegi pár hátat nem fordított a családnak.

Vagyis Meghan ismét hazudott, ahogy korábban az apjával kapcsolatos sajtóperében is. A fejleményekkel kapcsolatban a brit lapok megkeresték a sussexi hercegi pár sajtósát, de ő hirtelen nem akart már reagálni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?