FÜLES

Megdöbbentő vallomás: betegségéről vallott Árpa Attila

Elő adásban őszintén bevallotta a magyar színész. Felvállalta betegségét, amivel egész életén keresztül kell küzdenie. Ugyanis nincs rá gyógyír.
  • Szerző: Ripost

A színész az ATV-n futó Mondd el Tatár Csillának! című műsor vasárnap esti adásában mesélt először mentális betegségéről, s kamerák előtt vallott róla, hogy nárcisztikus szociopata. A megdöbbentő beismerés után a Bors felkereste és kifaggatta a színészt.

„Ez egy gyógyíthatatlan betegség, illetve a betegség rossz szó, inkább úgy mondanám: Pszichológiai rendellenesség, amit felismertem” – kezdte részletezni állapotát Árpa Attila. Akkor jött rá arra, hogy személyiségzavaros lehet, amikor filmjei miatt tanulmányozni kezdte az ilyen típusú karaktereket. Végül egészen pontosan a narcisztikus szociopata jeleit vélte magán felfedezni.

Fotó: TV2

Az ilyen személyiségzavarban szenvedők – így én is – igazi lelki manipulátorok, zsarolók, betegesen birtokolni vágyóak, passzív agresszívek, s zseniálisan el tudják hitetni másokkal, hogy mindenben ők a hibásak. Az empátia és a megbánás mint olyan, nem létező jelenség náluk, maximum színjáték keretében, és sokféle érzelem sem tapasztalható a skálájukon. De rendkívül intelligensek, és tökéletesen tudják palástolni a problémát” – árulta el a színész, akiben miután tudatosult a problémája azonnal számot vetett múltjával és sorban kezdett bocsánatot kérni, azoktól akiket megbántott. Szerinte ugyanis az, hogy felvállalja az egészet a nyilvánosság előtt, segíti a környezetét, mert így fel tudnak rá készülni.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?