FÜLES

Máris kirúgták a személyzetet, Harry és Meghan örökre eltűnhet

A 38 éves egykori színésznő és férje, Harry herceg lehet, hogy soha nem élnek már az Egyesült Királyságban.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg és Maghan Markle frogmore-i személyzetét elbocsátották. A hír miatt elindult a találgatás arról, hogy Sussex hercegi párja Kanadában telepszik le és soha többé nem tér vissza az Egyesült Királyságba a Megxit után – írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A források szerint ugyanis a személyzetet már elküldték, a házvezető és a takarító már más pozícióban a királynő háztartásában dolgozik. A séfre, szobalányokra és a többiekre azonban már nincs szükség.

„A Frogmore Cottage-ban folyamatosan ott van a személyzet, beleértve egy takarítónőt és egy házvezetőt is. A többiek akkor dolgoznak, amikor szükség van rájuk. Az alkalmazottaknak azonban máris felajánlottak más munkalehetőségeket a Buckingham-palotában” – árulta el egy bennfentes.

Meghan Markle és Harry herceg múlt hét szerdai bejelentése óta minden erejével azon van, hogy a lehető leghamarabb leválhassanak a brit királyi családról, és Kanadába költözhessenek. Bejelentésük, amely szerint függetlenedni szeretnének a Buckingham-palotától, és a kötelezettségektől, óriási felháborodást keltett. II. Erzsébet is teljesen kiakadt, hogy előzetesen nem tájékoztatták terveikről. A sussexi herceg pedig jelenleg is azon fáradozik, hogy elkülönülhessenek az uralkodói családtól, míg felesége nyolc hónapos kisfiukkal, Archie-val már jó ideje Kanadában tölti idejét – annak ellenére is, hogy úgy hírlik: az észak-amerikai országban nem szívesen látott vendégekként tekintenek rájuk.

A királyi udvarban már annak is híre ment, hogy amíg a sussexi herceg visszatérhet bizonyos királyi feladatok elvégzéséhez a későbbiekben is, addig felesége, Meghan Markle talán már sosem tér vissza Kanadából az Egyesült Királyságba.

Harry egyébként csütörtökön látta el első királyi kötelezettségét a botrányos bejelentés óta. Amikor a rögbi-világbajnokság eseményén arról kérdezték őt, hogyan is haladnak a megbeszélések a királynővel, valamint Károly és Vilmos herceggel, ő egyszerűen a riporterek arcába nevetett.

És ezeket olvastad már?