FÜLES

Óriási a botrány: Milliókat bukhat a magyar sztár, a csalók felszívódtak

Áll a bál G.w.M új klipje miatt. A rapsztár dühöng, emellett jogi lépéseket fontolgat, mert eltűntek az új klipjét, a Hello-t készítő szakemberek, nélkülük pedig nem biztos, hogy be tudják fejezni a látványos vizuális effektekre épülő videóklipet, amit már nagyon várnak a rajongók.
címkék:
  • Szerző: Doris

G.w.M és csapata három hete forgatta le a Hello című videóklipet, ami egy nagyon különleges látványvilágra épül. A klipet ezért egy zöld háttér előtt forgatták le egy filmstúdióban, a vizuális effektek pedig csak utólag kerülnek rá a videóra.

Vagyis csak kerülnének, ha az illetékesek felvennék a telefont G.w.M-nek. „Ennek a klipnek egy-másfél hét múlva kellene megjelennie, viszont sajnos nem tud kijönni annak ellenére sem, hogy le lett forgatva az anyag. Sajnos felszívódtak azok az úriemberek, akik a VFX-ért, azaz az vizuális effektekért felelnek. Nem veszik fel nekem a telefont, nem hívnak vissza, pedig az előleget már kifizettem nekik. Most egy nehéz helyzetbe kerültem, hiszen milliókat bukhatok” – mondta bosszankodva a rapper, aki sakk-matt helyzetbe került emiatt.

Egy ilyen profi produkció ugyanis többmilliós költségvetéssel készül, ezért ha nem kerülnek elő a vizuális effektekért felelős szakemberek, akkor G.w.M-nek új embert kell találnia a feladatra, ami nem csak milliós plusz költséget, hanem több hetes csúszást is jelent. Ráadásul nem könnyű új szakembert találni a feladatra, hiszen igen kevesen foglalkoznak ilyesmivel.

„Most azon vagyok, hogy megoldjam a problémát. Nem akarom cserbenhagyni a rajongóimat, mert nagyon várják az új klipet. Egy viszont biztos: a premier biztosan csúszni fog, amiért ezúton is elnézést kérek” – mondta a rapper és hozzátette: jogi lépéseket fontolgat.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Hagyományos kókuszkocka
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?