FÜLES

„Hívott a feleségem, hogy nem tudja elállítani a vérzést” – kislánya balesetéről vallott a magyar zenész

Sokkoló pillanatokat élt át Lombos Pali és felesége. Kislány játék közben elesett és betörte a fejét. A gyermeket a zenész vitte be a kórházba.
  • Szerző: Ripost

Minden szülő legrosszabb rémálma azt, hogy megsérül a gyereke, vagy ne adj Isten életveszélybe került, de nem tud rajta segíteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ehhez hasonló drámai pillanatokkal kellett szembenéznie Lombos Palinak is, akit felesége értesített a borzalmas balesetről. A Swing a la Django frontemberének kislánya betörte a fejét – értesült róla a Blikk.

Képünk illusztráció
Fotó: Facebook

„Szofi elesett otthon és betörte a fejét. A feleségem nem tudta elállítani a vérzést, ezért felhívott, hogy nagy a baj, nem tudja, mit csináljon. Mivel én bent voltam a városban, azonnal mentőt hívtam és elindultam haza, illetve elmondtam a feleségemnek, hogy a mentő﷯k azt tanácsolták, hogy szorítson a lányunk fejéhez egy tiszta törülközőt és várják meg a rohamkocsi érkezését – kezdte mesélni a borzalmas eseményeket Lombos Pál, aki mivel hamarabb hazaért, mint a mentők, nem habozott és saját kocsijával vitte kórházba gyermekét.

„Erősen vérzett Szofi feje, ezért azonnal beraktam a kocsiba, közben pedig hívtam a mentőket, hogy mi legyen, elinduljak-e a kórház felé autóval, vagy várjak rájuk. Azt mondták, induljak, mert így hamarabb beérek – mesélte a részleteket a zenész. A Heim Pál Kórházban kiderült, hogy szerencsére nem mély a seb, összekapcsolták a kislány homlokát. Belegondolni is borzalmas, mi történhetett volna, ha nagyobb a baj és úgy nem jönnek a mentők a kis sérültért” – tette hozzá a zenész, aki hálája jeléül komoly elhatározásra jutott.

A zenekar éves jótékonysági koncertjének bevételét felajánlják egy új mentőautó vásárlására!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?