FÜLES

Leleplező hangfelvételek Johnny Depp exének brutalitásáról

A pár botrányos kapcsolatának részleteit tisztázhatják a felvételek.
  • Szerző: Ripost

Kiszivárgott egy 2015-ös hangfelvétel, amelyen Johnny Depp volt felesége, Amber Heard beismerte, hogy megütötte a színészt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A pár korábban próbálta házasságának problémáit megbeszélni és Heard a felvételeken az erőszakos kirohanásairól tesz vallomás. „Bébi, mondtam már neked egyszer. Halálosan félek, egy kib**ott bűntény helyszíne vagyunk jelenleg” – mondta Depp a feleségének.

A színésznő erre azt mondta: „K**vára megütöttelek... nem tudom, hogy hogyan mozdult a kezem, de jól vagy, nem sérültél meg, nem ütöttem erősen, csak megcsaptalak.”

A 33 éves Heard a nála 23 évvel idősebb Deppnek azt is a fejéhez vágta: „Olyan vagy, mint egy csecsemő. Nőj már fel, b**meg”. Mindezt azért, mert a színész a késő esti beszélgetés elől el akart menekülni. A színésznő azt is beismerte, hogy edényeket és vázákat vágott férjéhez.

A felvételeken homályos utalás van egy ausztráliai eseményre, amikor Depp ujja leszakadt, egy hónappal az esküvőjük után. Az eset az egyike azoknak, amiken a pár veszekedett a nem hivatalos, de mindkettejük beleegyezésével rögzített kétórás telefonbeszélgetés során.

Johnny Depp 50 millió dolláros Heard elleni rágalmazási pere során közzé tett olyan fotókat az arcáról, amelyeken felesége állítólagos támadásai után összeverve látható. Heard erre megvádolta Depp-et, hogy ő verte meg, a színésznő szintén fotókkal támasztotta alá az állításait – írja a Daily Mail.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?