HŰHA

"Majdnem meghaltam" - Johnny Depp durván visszavágott exfeleségének

A sztár és több mint 20 évvel fiatalabb volt felesége egyre keményebb dolgokat vágnak egymás fejéhez, az ügyük pedig egyre bonyolultabb lesz.
  • Szerző: Ripost

Az 55 éves sztárszínész, Johnny Depp azt állítja, hogy kis híján meghalt, miután volt felesége, Amber Heard leszakította az ujját. A Karib-tenger kalózai sztárja ezzel vágott vissza exének, aki miatt beidézték a bíróságra is. Heard ugyanis családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt.

Depp, miután leszakadt az ujja, a kórházban MRSA baktériumfertőzést kapott, amely egy gyakori kórházi fertőzés. A színész ujja akkor vált el a kezétől, amikor volt felesége felé hajított egy vodkásüveget, a szilánkok pedig levágták a testrészt.

Amber Heard 50 millió dollár, azaz 14 milliárd forint kártérítést követel, mert szerinte volt férje bántalmazta őt. Depp viszont kitart az ártatlansága mellett és becsületsértési pert indított. A színész állítása szerint akkori felesége dühében vágta hozzá a vodkás üveget, ami egy márvány pultnak ütközött és szétrobbant, az egyik szilánk pedig levitte az ujját.

Depp szerint a támadás miatt több műtéten is átesett, háromszor fertőződött MRSA-vírussal, amibe majdnem bele is halt.

Attól féltem, hogy elveszítem az ujjam, a karom és az életemet is

– mondta a történtekről Depp.

A színész által benyújtott iratok szerint, amikor Ausztráliában forgatott egy hónappal a Hearddel való esküvője után, az akkori ügyvédje megkérte a színésznőt, utólag írjon alá házassági szerződést. Erre a feleség olyan mérges lett, hogy üvegeket kezdett férje felé dobálni.

A múlt hónapban Heard azzal vádolta meg Deppet, hogy az alkoholtól és a drogoktól „szörnyeteggé” vált, majd megverte és fojtogatta őt, de a volt férj tagadja a vádakat. A 33 éves színésznő mindössze egy évig volt a színész felesége, 2016 májusában pedig benyújtotta a válási papírokat – írja a Mirror.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?