FÜLES

Különleges húsvét: Így ünnepel Dominikán Gelencsér Timi

Az Exatlon szépséges riportere még az ünnepi menüt is megoldotta.
  • Szerző: Ripost

Gelencsér Timi több, mint négy hónapja forgat Dominikán az Exatlon Hungary stábjával. A szépséges riporter korábban lapunknak elárulta, hogyan telik egy-egy napja a forgatások mellett, most azonban arra voltunk kíváncsiak, milyen a húsvét a szigetországban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Gelencsér Timi / TV2

„Nem igazán van itt időnk és lehetőségünk húsvétolni. Dominikán valahogy nem is tudjuk átérezni ezt a húsvéti hangulatot” – kezdte a -nak Timi, aki ennek ellenére szomorú, hogy nem lehet most a szeretteivel, hiszen a húsvét a kedvenc ünnepe. Ráadásul ilyenkor jópofa családi programokkal szokták elütni az időt.

„Nagyon fáj a szívem, hogy nem lehetek otthon húsvétkor, mert nekem a tavasz a kedvenc évszakom, és a húsvét a kedvenc ünnepem. Imádom, ahogy nyílnak a virágok, egyre melegszik az idő, a télikabátot bőrdzsekire lehet cserélni. Anya nálunk a mai napig eldugja a kertben az ajándékokat, és megyünk megkeresni. Locsolók már nincsenek, de gyerekkoromban állandóan jöttek a szomszéd fiúk locsolkodni” – fogalmazott az Exatlon riportere.

Timi azonban igyekszik meglátni a helyzet pozitív oldalát, és a dominikai lehetőségekhez képest próbál húsvéti hangulatot teremteni. Bár ezúttal a sonkáról és a főtt tojásról le kell mondania.

„Nagyon szeretem a hagyományos húsvéti ételeket is, a sonkát, a kalácsot, a főtt tojást. Próbáltam szerezni egy csokitojást, hogy pótolja a hiányérzetemet, de most trópusi gyümölcsök kerültek sonka helyett az asztalra. A családdal videó telefonáltunk, de nyilván jelen helyzetben ez most mindenkinek nehezebb, hiszen mindenki valamennyire külön van a szeretteitől. Próbálom úgy felfogni, hogy most mindenki hasonlóképpen éli meg ezt a helyzetet” - fogalmazott Timi.

 

És ezeket olvastad már?