FÜLES

Koronavírus-járvány: Demjén Ferencre jó hatással van a karantén

A legendás énekes teljes elszigeteltségben él a dióspusztai birtokán. Bevallása szerint könnyen viseli a bezártságot.
  • Szerző: Ripost

Demjén Ferenc hosszú hetek óta önkéntes karanténba vonult a feleségével a dióspusztai birtokán. Az énekes teljes elszigeteltségben él, el sem hagyja az otthonát, csak sétálni megy ki a farmra. Saját bevallása szerint könnyedén viseli a bezártságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Hál Isten, nem kell szűk helyen lennem, vidéken lakom már nagyon rég, Pestet csak a munka miatt érintem. Ilyen szempontból könnyebb elviselnem a karantént, mint bárki másnak” – árulta el vasárnap este a Neked énekelek című műsorban Demjén, ahol V' Moto-Rock búcsúkoncertjén viselt sála több, mint negyedmillió forintért kelt el, új tulajdonosa, a 66 éves esztergomi felajánló pedig az édesanyját lepte meg vele.

A Borsnak az énekes egyik ismerőse elárulta, Rózsi valóban jól bírja a bezártságot, azonban a színpad nagyon hiányzik neki. Tavalyi agyérgörcse és a hosszas rehabilitáció után decemberben egy telt házas Aréna-koncerttel ünnepelte a visszatérését, ebben az évben pedig egy országos turnét tervezett. A koronavírus-járvány azonban közbeszólt.

Ő abszolút készen áll a turné folytatására, visszanyerte a betegsége előtti formáját, fölszedte az elveszett kilókat, kicsattan az egészségtől. A járvány elvonultáig azonban nem tehet mást, csak pihen, s tovább erősödik” – mondta a lapnak az informátor.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?