FÜLES

Könnyek között mesélte el Tóth Gabi, hogyan kínozta meg a koronavírus őt és kislányát is

Az énekesnő nemrég átesett a koronavíruson: a betegség fizikailag és lelkileg is meggyötörte.
  • Szerző: Ripost

„Minket is elért a Covid, az egész család megfertőződött. Lelkileg nagyon megviselt, pláne az a része, hogy az egyéves kislányom még soha volt beteg. Ez volt az első, hogy anyaként ezt megtapasztaltam, ráadásul akkor volt Hanni első születésnapja is, amit betegen ünnepeltünk. Nehéz volt” – mondta könnyek között Tóth Gabi a Családvarázsban. Mint mondja, az anyósától kaphatták el, először kislánya.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Belázasodott, rossz volt a kedve, étvágytalan volt, első körben azt gondolhattuk volna, hogy egy átlagos bababetegség, viszont elmúlt a láza rá két napra, majd újralázasodott. Valószínűleg felülfertőződött, ezért antibiotikum-kúra kellett neki. Nagy érvágás volt ez, mert nem akartam ilyen erős gyógyszereket adni még neki„ – mondta Gabi, akit orvosa rábeszélt, hogy most jobb nem kockáztatni. Gabi férje, Gábor el sem kapta a vírust, míg Gabi nehezen viselte.

„Iszonyat izomfájdalommal, gyengeséggel, furcsa, eddig sosem érzett testi tünetekkel jelentkezett. Mintha egy forró vascsövet a gerincemre illesztettek voltak, és lángoltak volna tőle belül a csontjaim. Ez nagyjából két napig tartott. Anyukám szédült, fájt a feje, égett a szeme. Mindkettőnknek elment az ízlelése és a szaglása, ez egyfajta furcsa szájízzel is járt, émelyegtünk napokig” – magyarázta az énekesnő, aki mentálisan is nehezen viselte a betegséget.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?