FÜLES

Kitálalt a barát Palik László új barátnőjéről

Mindenki úgy tudta, hogy a válófélben lévő Palik a volt exatlonos, Cservenák Alexandrával alkot egy párt. Most kiderült, hogy egy ügyvédnőt szeret.
  • Szerző: szbd

Hónapok óta tart a szerelem Palik László és egy feltűnően dekoratív, negyvenes ügyvédnő között. Szűk környezetük szerint igazán összeillő párost alkotnak, akik hasonló életszakaszban vannak. Mindketten szülők, zátonyra futott házasságaik után keresték és egymás mellett meg is találták a boldogságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Palik László egy negyvenes ügyvédnőt szeret

Palik László egy negyvenes ügyvédnőt szeret (Fotó: Instagram)

Nem titkolóznak a barátok előtt

A nagy nyilvánosság előtt még nem jelentek meg kéz a kézben, de nem is bujkálnak, és nem tagadják le a kapcsolatukat. A barátaik előtt nyíltan vállalják: immár egy párt alkotnak.

„Laci kedvese egy igazán karakán jellem, aki tudja, mit akar, és pont ezért nagyon összeillenek. Mindketten igazi sportimádók, akkor érzik jól magukat, ha aktívan tölthetik a szabadidejüket. Mindemellett két karrierista emberről beszélünk, akik nagyon sikeresek a munkájukban, és emiatt kölcsönösen fel tudnak nézni a másikra. Szóval nagyon passzolnak” – mondta a Story magazinnak a pár egyik barátja, aki elárulta, hogy a szakmájában igazi sztárügyvédnek tartják Palik kedvesét.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?