FÜLES

Kilenc év után végre kibékült Bangó Margit és lánya: „Úgy tudunk beszélni, mint előtte soha”

Egy telefonhívásnak köszönhető a békülés. Azóta szorosabb a kapcsolat köztük, mint valaha.
  • Szerző: Ripost

A 2020-as év nem a járvány, hanem elsősorban azért lesz emlékezetes Bangó Marika számára, mert kibékült az édesanyjával. Drámai pillanat volt, amikor 9 év után meghallotta Bangó Margit hangját a telefonban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hiszen hosszú ideig Margit és Marika szóba sem állt egymással. A sebek viszont mostanra begyógyultak de sok év kellett ahhoz, hogy képesek legyenek felülemelkedni mindezen. Végül tavaly a nagymama Mónika lányát hívta fel telefonon. Ám azután Marika is szükségét érezte, hogy beszéljen vele.

„Szó szerint megrendített. Ennyi idő elteltével ez nem meglepő. Egy fél órát teljes sokkban voltam, és utána azt mondtam: beszélek vele, és visszahívtam. Több mint öt órán át beszéltünk, és rengeteget sírtunk. Nem normális dolog az, hogy egy anya és a lánya ennyi időn át ne beszéljen egymással”árulta el a Storynak Marika, aki azt is elárulta, hogy jóval szorosabb a kapcsolat köztük, mint valaha.

Kilenc év után kibékült Bangó Margit és lánya, Marika. „Most hatalmas lépést tettünk egymás felé, és úgy tudtunk...

Közzétette: Story2021. január 14., csütörtök

„Most van közöttünk egy élő anya-lánya viszony: átjárunk egymáshoz, és telefonon is szoktunk beszélgetni. Az igazat megvallva, soha sem volt ennyire jó kapcsolatunk, soha nem engedtük magunkhoz ennyire közel a másikat. Mindketten olyan nők vagyunk, akik nem szeretnek beszélni a problémákról, fájdalmakról, negatív dolgokról, így aztán nem is tudtuk soha átbeszélni a dolgokat” – tette hozzá Bangó Marika.

És ezeket olvastad már?