FÜLES

Kiderült, ezért távozik valójában Harry herceg

Állítólag Vilmos herceg zaklatása miatt mondta azt Harry herceg és Meghan, hogy szakítanak a királyi családdal.
  • Szerző: Ripost

Királyi csúcstalálkozót tartanak hétfőn a Sandringham-palotában, amelyen II. Erzsébet királynő, Károly herceg, Vilmos herceg és Harry herceg lesz jelen. A tervek szerint a királynő követeli, hogy szülessen egy megállapodás Harry hercegék kilépését illetően.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

Közben egy bennfentes elmondta, Harry herceg Vilmos herceg miatt döntött a távozás mellett. Vilmos ugyanis állítólag túl erőszakos volt Harryvel és folyton zaklatta, a nyomást pedig nem bírta tovább a fiatalabb herceg. De ezt Vilmos tagadja, ami érthető, mert nem akar ő a bűnbak lenni.

Más források viszont azt mondták, az egész szakítás mögött Meghan áll. Bár az ismerőseinek Sussex hercegnéje azt mondta, hogy a férje érdekeit nézte, mivel Harryt egyre jobban megviselte a testvérével való ellenségeskedés, valójában kemény döntés elé állította a herceget.

„Meghan menni akart. És emiatt Harry nyomás alá került, mert választania kell. Nagyon szomorú ez az egész helyzet. Harry imádja a királynőt. Azt hiszem, valóban összetöri ez a szakítás, hogy el kell hagynia a családját. Nem hiszem, hogy valójában ezt akarja. Szíve szerint kompromisszumot kötne” – mondta a Timesnak egy bennfentes.

Az biztos, hogy sok mindent tisztázni kell a hétfői megbeszélésen. Harry és Meghan bár azt mondta, önállósodni akar, azért a hercegi címet – és az ezzel járó javadalmazást és juttatásokat – megtartanák.

Az elemzők szerint II. Erzsébet királynő biztosítékot akar, hogy Harryék magánvállalkozása nem fogja lerombolni a királyi család hírnevét. Károly és Vilmos pedig amellett kardoskodik, hogy ha már szakít a kötelességeivel Harry, ne járjon neki a hercegi címmel járó kedvezmény – így az adófizetők pénzéből finanszírozott testőrség és védelem.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?