FÜLES

Karanténesküvő: így ment férjhez Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa álma teljesült: hozzáment szerelméhez, ám csak szűk családi körben tehette ezt.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, Demcsák Zsuzsa és kedvese, Krishan a jelek szerint a legnagyobb titokban házasodhattak össze: fotó tanúskodik arról, hogy szűk, családi összejövetelen vettek részt, amelyen mindenki kiöltözött, a szerelmesek pedig sokatmondóan sokszor bújtak egymáshoz a buli alatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost olvasói fotó

A pár tavaly, az Ázsia Expressz forgatása közben ismerkedett meg, s bár Kandász Andrea akkor összeadta őket egy hotelszobában, szerették volna hivatalossá tenni kapcsolatukat.

„Nagy családi körben, barátokkal szeretnénk megtartani az esküvőt, sőt az Ázsia Expressz stábját, versenyzőit is meghívjuk„ – mondta tavaly Demcsák. Krishannak több iratot is be kellett szereznie Indiában ahhoz, hogy feleségül vehesse szerelmét, például hogy nincs Indiában felesége, ezek beszerzése pedig bonyolult volt és rengeteg időbe telt.

A Blikknek a pár egyik ismerőse megerősítette az információinkat:

„Péntek délelőtt mentek az anyakönyvvezetőhöz Zsuzsáék, a ceremónia hamar lezajlott, nagyon meghatódtak mind a ketten” – kezdte a tévés egyik barátja. „Zsuzsa nagy lagziról álmodozott, de mivel minden papírt és engedélyt megkaptak a hatóságoktól, nem akarták tovább húzni az időt, végül kis esküvőt szerveztek. Persze ha vége lesz a járványnak, tartanak majd egy bulit, amelyen az összes barátjuk jelen lesz, de így is boldogok„ – folytatta a műsorvezető ismerőse, aki szerint Demcsák nem bánta, hogy szolid volt a szertartás.

„Elegáns nő és ügyelt a részletekre. A ruhája fehér volt, de nem visszafogott, klasszikus, hanem merészebb, mégis elegáns, aranylánccal díszített darab. A gyűrűválasztásnál viszont a hagyományoknál maradtak, karikagyűrűt húztak egymás ujjára Krishannal” – tette hozzá a barátnő, aki ezt is elmondta, a ceremóniát követően a műsorvezető családja Zsuzsa budai otthonában ünnepelt. Éttermi ebéd helyett a teraszon ültek asztalhoz, így köszöntötték az ifjú párt – mint az a fotóján is látszik.

„Ott voltak Zsuzsa gyerekei, Tamara és Beni, akik kivették a részüket mindenből, terítették az asztalt, rendezkedtek otthon, hogy édesanyjuknak semmilyen dolga ne legyen a nagy napon. Zsuzsa testvére és szülei is ott voltak, valamint az egyik legrégebbi barátjuk is velük ünnepelt.„

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?