FÜLES

Horgas Eszter elmúlt hét éve a fájdalmas veszteségekről szólt

Hatalmas változást vár a fuvolaművész a nyártól. Abban reménykedik, hogy születésnapján átfordul a szerencséje.
  • Szerző: Ripost

Horgas Eszter igyekszik a karantén során is aktív maradni, mind a magánéletében, mind pedig a munkájában. Mostanában azonban mégsem alakulnak jól a dolgai. Olyan események történnek, amelyek még őt, az örök életigenlőt is kiütik. A fuvolaművésznő hisz az ezotériában, a tapasztalatai szerint az élete hétéves periódusokra osztható.

„Talán kicsit közhelyes, de működik az életemben ez a hétévenkénti periódus. Szakmailag és a magánéletemben is megfigyelhető ez. A mostani hét évnek nyáron lesz vége, és nagyon várom, hogy lezáruljon” – mondta a Borsnak Horgas Eszter.

Budapest, 2009. június 18.
Horgas Eszter fuvolamûvész, a fesztivál egyik fellépõje a Budapesti Zsidó Hitközség Síp utcai központjának Dísztermében a XII. Zsidó Nyári Fesztivál sajtótájékoztatóján.
MTI Fotó: Földi Imre

„Az életem egyik legintenzívebb, legmélyebb, elengedős, kegyetlenül nehéz időszak volt. A kiskutyám halálával kezdődött, aztán meghalt két nagyon közeli zenészbarátom is. Ezek után vesztettem el a szeretett édesapámat, túl va­gyok egy nagyon nehéz szakításon. Kedden pedig meghalt az anyósom, aki nagyon közel állt a szívemhez” – folytatta drámai vallomását.

A művésznő nem titkolja, hogy az őt ért megpróbáltatásokat nem volt képes egyedül feldolgozni, ezért pszichológus segítségét kérte.

„Nagyon érzékenyen reagálok ezekre a történésekre, megvisel. A pszichológusnál arra jöttem rá, hogy talán nagyon elkényeztetett életet éltem. Fuvolistaként 19 éves korom óta sikeres a karrierem, nagyon sok ember szeret, emellett egy rendkívül meleg családi közegben nőttem fel. Nem tudom igazából, miért, de valószínűleg ez a nagyon felfokozott és intenzív élet nem engedte, hogy odafigyeljek saját magamra és a párkapcsolataimra sem” – mondta a művésznő.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?