FÜLES

Hónapok óta tervezte: elhagyta az országot Bochkor Gábor

A rádiós Amerikába utazott, ahol meglátogatta barátait is, többek között Polgár Krisztát és családját.
  • Szerző: sv

Ahogy elkezdődött a nyári szünet az iskolásoknak, Bochkor Gábor lányával együtt repülőre ült, és Amerikába utaztak. A rádiós már hónapok óta készült a közös vakációra Nórival, ráadásul különleges programokat is szerveztek az útra, hogy véletlenül se unatkozhassanak. Bochkorék amellett, hogy a NASA központjába és egy közeli jóbarátjukhoz is ellátogatnak Houstonban, egy floridai kiruccanásra is szeretnének időt szakítani.

Biztosan elmegyünk a NASA űrközpontjába, Nóri nagyon szeretné megnézni. Aztán átrepülünk Floridába, ahol strandolunk, bejárjuk a környéket, turistáskodunk.

Ezután visszamegyünk Houstonba, ott pár napot még eltöltünk és jövünk haza" - fogalmazott az utazása előtt az ATV-nek Bochkor.

A %% kiszúrta, hogy Bochkorék jelenleg Houstonban tartózkodnak, ráadásul nem másnál vendégeskednek, mint Polgár Krisztáéknál. Az egykori szépségkirálynő egy közös fotót tett közzé az Instagram-oldalán, amiből kiderült, hogy rádiós már többször járt vendégségben náluk, és most is ott töltenek pár napot Nórival.

 

És ezeket olvastad már?