FÜLES

Hajdú Péter kijelentette: ezt nem vállalja születendő gyermeke kapcsán

Apás szülésre készül a műsorvezető és szerelme. Több részletet is elmeséltek első közös gyermekük születéséről.
  • Szerző: Ripost

Hajdú Péter kedvese, Eszter várandóssága félidejénél jár, de lélekben már most készülnek a nagy napra, amikor megszületik a kisfiuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Life és az Ozone TV vezérigazgatója és menyasszonya már azt is megbeszélték, hogy annak ellenére is apás szülés lesz, hogy Eszter a tervek szerint császármetszéssel ad majd életet első közös gyermeküknek – tudta meg a Bors.

A műsorvezető és párja izgalommal várják első közös gyermekük érkezését
Fotó: Life Tv

„Eszter pocakja már szépen gömbölyödik és mindketten nagyon izgulunk a kisfiunk születése miatt. Nálunk speciális a helyzet, hiszen Eszter az első gyermekével várandós, míg én kétszer átéltem már a babavárás örömét. Nekem komoly tapasztalatom van már abban is, hogy mit érezhet egy szülő, amikor a pici elkezd kúszni-mászni. Az első gyereknél természetes, hogy megáll benne az ütő és le sem veszi róla a szemét, sőt, ha csak egy centit is mozdul, azonnal ugrik, nehogy baj legyen. A másodiknál már kicsit lazább a dolog, hiszen az ember már tudja, hogy egy baba azért nincsen cukorból. Harmadszor pedig már egészen ellazulunk. Én itt tartok, de Eszter természetesen nem így van vele” – mesélte a Borsnak Hajdú Péter, aki mindent elkövet, hogy tapasztalt apukaként eloszlassa Eszter kétségeit.

Hajdú Péter tapasztalataira támaszkodva igyekszik megnyugtatni Esztert. A boldog kismama nagyon aggódik, hogy mi fog történni a picivel. Sőt, a várandóssága folyamatait is nagy aggodalommal figyeli, aminek nyilván az az oka, hogy korábban sajnos két terhessége is megszakadt.

„Éppen a napokban mozdult meg először a pocakja, azóta pedig folyamatosan figyeli és ha mondjuk, két órán át nem érez semmit, már jön és kérdezi, hogy mi történhetett. Én pedig igyekszem megnyugtatni, hogy minden a legnagyobb rendben van” – mondta a Life és az Ozone TV vezérigazgatója, aki a szülés alatt végig fogja majd Eszter kezét.

„Mindkét gyermekem születésekor bent voltam a szülőszobában, és ez most sem lesz másképp. Ez az a csoda, amit semmiképpen nem hagynék ki, még úgy sem, hogy Eszti csak császárral szülhet, de ebben is van már tapasztalatom, vagyis nem tartok tőle. Nincs felemelőbb érzés annál, mint amikor közvetlenül a születése után a karjaimba vehetem a gyermekemet. Egyedül a köldökzsinórt nem én fogom elvágni, mert az valahogy nem az én világom” – nevette el magát Péter.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?