FÜLES

Férfimunkától izmosodik Papadimitriu Athina!

A színésznő két évtizede intett búcsút a fővárosnak, azóta a festői szépségû Tahitótfaluban él. Nem veti meg a kemény munkát!
  • Szerző: P.E.

Még nem indult be a fűtési szezon Papadimitriu Athinánál, noha az utóbbi hetekben igencsak lehűlt az idő. A színésznő ugyanis gőzerővel aprítja a tüzelni valót.

„Már nyáron megrendeltem a fát, hogy legyen ideje száradni! De csak ledobták a kertben, az igazi munka csak azután kezdődik, hiszen neki kell állni fűrészelni” – kezdte lapunknak az Operettszínház művésznője, aki nem véletlenül van ilyen jó formában.

„Kiszámoltam: körülbelül háromezer hajolgatást jelent, mire elkészül a farakás. És ha nem szakszerűen építem fel a kupacot, és mozog egy hasáb, - pont mire végeznék - leborul az egész, és kezdhetem elölről. Az első időkben ez sokszor előfordult velem. Volt úgy, hogy éjjel tizenegy óráig dolgoztam" - mondta. 

"Ez az én saját konditermem, egy erős edzés, de tulajdonképpen jól is esik. Nem beszélve arról, hogy amit az ember maga csinál, amiért megdolgozik, az elégedettséggel, büszkeséggel tölti el. És azt a meleget, amit a fa ad, semmivel sem lehet összehasonlítani” – mondta elégedetten Athina.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?