FÜLES

Ezért halogatja térdműtétjét Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsolt tavaly decemberben az Operettszínházban a Rebecca címû előadás főpróbáján rosszul lépett és hosszú ideje rakoncátlankodó térde ismét megsérült!
címkék:
  • Szerző: Ripost

A színész térde nem először dagadt be és okozott hatalmas fájdalmat, így az orvosai műtétet javasoltak, de a beavatkozásra azóta sem került sor MÁZS elfoglaltságai miatt. Árpi alternatív gyógymódokkal próbálkozik és különböző olajokkal csökkenti a fájdalmát.

„Rossz a térdem, de addig nem fekszem kés alá, ameddig nem feltétlenül muszáj. Egyelőre alternatív gyógyászati módszerekkel próbálkozom és bekötött térddel járok mindenhova. De nagyon sok előadásom van, ezért megpróbálom addig húzni a műtétet, ameddig csak tudom" - mondta lapunknak a színész, aki szerint a munkából sem eshet ki, hiszen a színházban csak nehezen tudnák őt pótolni.

Még nem született meg az az ember, aki megfelelő lenne arra, hogy engem pótoljon!

 

– mondta nevetve a színész.

„Az elmúlt években rengeteget dolgoztam, így ha megtehettem volna, hogy megműttessem a térdemet, akkor már megműttettem volna. Ez azt jelenti, hogy szükség van rám olyan darabokban és élethelyzetekben, ahol elméletileg pótolhatatlan vagyok, és ez nagyon jó érzés. Hátha a térdem is észreveszi ezt és meggyógyul műtét nélkül” - fejezte be MÁZS.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?