FÜLES

Erre ment rá Völgyi Zsuzsi házassága

Néhány éve még repesett a boldogságtól Völgyi Zsuzsi, a közelgő ötödik házassági évfordulójukat viszont már külön töltik férjével.
  • Szerző: Ripost

Völgyi Zsuzsi úgy érezte, megtalálta álmai férfijét, ám most szomorúan mesélte a Blikknek, hogy kapcsolata tönkrement: számtalan veszekedés után úgy döntött, kislányukkal, Glóriával elköltözik Gábortól. Állítja, nincs harmadik fél, az évek óta tartó építkezés, a nyugodt otthon légkörének hiánya őrölte fel a házasságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: FEM3

„A házra ment rá a házasságom...„ – ismerte el Völgyi Zsuzsi, aki öt évvel ezelőtt még boldogan költözött szerelme korábban megörökölt pestújhelyi házába, és örömmel vágott bele a családi fészek kialakításába.

„Gábor mindent egyedül csinált, falakat bontott, leszedte a tetőt, valóra akarta váltani az álmát, hogy a kislányunknak, Glóriának saját kis birodalma legyen az emeleten” – emlékezett vissza Zsuzsi, aki kisbabájával a teljesen szétdúlt házba érkezett meg a szülés után, a ház a mai napig nincs befejezve.

„Tavaly augusztusra felőrlődtek az idegeim, a saját és a kislányom érdekében édesanyámhoz költöztem. Akkor még azt hittem, legfeljebb néhány hónapra, amíg elkészül a fűtés, télen már újra otthon leszünk„ – mesélte az énekesnő. „Az esküvő óta folyamatosan épült valami, hol itt, hol ott botlottam törmelékhegybe, háborús körülmények között éreztem magam, állandóan féltettem Glóriát. Egy májusi reggelen például arra ébredtem, hogy a nappaliban zuhog az eső a lebontott tető miatt. Tisztaságra, nyugalomra vágytam.”

„Könyörögtem a páromnak, hogy legalább a kislányomnak építsen egy biztonságos gyerekszobát, de ragaszkodott a saját tervéhez. Sokat veszekedtünk, a távolság pedig úgy érzem, végleg szétszakított minket„ – árulta el Völgyi Zsuzsi, aki még nem adta be a bíróságra a váláshoz szükséges papírokat, de úgy érzi, már nem vezet vissza út a férjéhez.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?