FÜLES

Elképesztő dolgot állít Harryről a szomszédjában élő sztárszínész

A színész egy interjúban mesélt arról, hogy látta a Los Angelesbe költözött brit herceget, akinek merész új frizurája van.
címkék:
  • Szerző: The_M

Meghan és Harry eredetileg azért költöztek Los Angelesbe a függetlenedésük részeként, hogy az amerikai közélet meghatározó tagjai legyenek. Ám a koronavírus-járvány miatt többnyire csak otthon ülnek, viszont ez nem azt jelenti, hogy ne találkoznának helyi hírességekkel.

Fotó: Northfoto

Az egyik szomszédjuk, Rob Lowe például a legutóbbi interjújában azt mondta, hogy eddig még nem találkozott a kiugrott hercegi párral, de pont aznap látta Harryt elhajtani a kocsijával. Vagy legalábbis szerinte ő volt az, bár igaz, hogy copfja volt, és ez nem túl életszerű Harry esetében.

Fotó: Northfoto

A sussexi hercegi pár karácsonyi üdvözlőkártyáján Harry még a jól megszokott rövid frizurájával volt látható, és azóta aligha növesztette meg a haját. Arról nem is beszélve, hogy a feje tetején erősen kopaszodik, ez pedig megnehezíti, hogy copfot hordjon. Szóval Lowe nagy rosszul látta, amit látott, vagy csak szimplán viccelt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?