FÜLES

Egyre nagyobb a feszültség, halála után is marakodnak a nők Gesztesin

A színész volt élettársa és Molnár Anikó nem békül! Nikoletta már a szükséges jogi lépéseket is megtette, amiért az egykori Nagy Ő rendbe tette a művész nyughelyét.
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, az utóbbi napok botránya nem csillapodik, továbbra is harcban áll egymással Gesztesi Károly egykori élettársa, Nikoletta és Molnár Anikó! Még a halála után is marakodnak miatta, ami nem is meglepő, hiszen világéletében rajongtak érte a nők. Gesztesi már a főiskolai évei alatt is a nők kedvence volt, mindig volt mellette egy csinos hölgy. Nem csoda, hogy a barátai csak „vadásznak” becézték.

Nikolettától három gyermeke is született, és bár arról nem lehet tudni, hogy Molnár Anikóval is közelebbi viszonyban álltak, egy biztos: az egykori Nagy Ő hatalmas tisztelője volt a színésznek. A két nő közötti balhé akkor robbant ki, mikor Anikó az egyik ismerősével kilátogatott a színészlegenda sírjához és rendbe tette azt, erről pedig egy Facebook-poszt is született, amelyben a sztár barátnője szégyenletesnek nevezi a művész nyughelyét.

Fotó: Bors

„Szégyenletes Gesztesi Károly sírja! Flakon a váza, gaz, szemét a síron. De ma rendbe tettük, és virágot is ültettünk, műanyag vázára és mécsesre is volt gondunk” – fogalmazott a bejegyzésben a hölgy, aki csak megemlítette Anikót, ám emiatt mégis őt támadják és fenyegető üzenetekkel bombázzák. Azóta megosztja az embereket, hogy volt-e joga a családon kívül bárkinek is hozzányúlni a színész sírjához.

Bár az egykori Nagy Ő az akaratán kívül bonyolódott az ügybe, egyre nehezebb helyzetbe kerül, ugyanis Gesztesi családja is megorrolt rá: a színész egykori élettársa nem csak feljelentette őt, hanem be is perelte. Bár a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást lezárta az ügyben, Nikoletta úgy érzi, súlyosan belegázoltak a becsületébe azzal, hogy az elhanyagolt sírról szóló hírek miatt most az egész ország azt hiszi, nem gondozzák megfelelően a színész nyughelyét. Ezért Gesztesi három fiának édesanyja jogi lépésekre szánta el magát.

Lapunk megkereste Molnár Anikót, aki szűkszavúan reagált a történtekre. Szerinte Nikoletta ezt már csak azért csinálja, hogy középpontban tudjon maradni.

„Nem szeretnék foglalkozni ezzel az egésszel, szerintem ez már feltűnési viszketegség a részükről” – fogta rövidre Anikó.

 

Galambos Lajos kiáll Molnár Anikó mellett

Gesztesi Károly egykori jóbarátja úgy érzi, Anikó helyesen cselekedett, mikor rendbe tette a színész sírját. A trombitás szerint a család rosszul teszi, hogy ki akarják sajátítani maguknak Gesztesi emlékét.

„Én is láttam ezt a rendetlen sírt, hogy így mondjam. Természetesen ez a család dolga, hogyan gondozza egy magánember esetében, de Gesztesi Karcsi egy legenda volt, és ezt tovább kéne építeni. Anikó azt tette, amit érzett. Miért, neki nincs ehhez joga? Ez egy zarándokhely, ide mások is mennek, Chaplin sírját is látogatják. Anikó úgy érezte, hogy ezzel a tettével méltóbbá teszi az emlékhelyet” – magyarázta a Tények Pluszban a trombitás.

 

És ezeket olvastad már?