Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.07.11.

Egyre nagyobb a feszültség, halála után is marakodnak a nők Gesztesin

A színész volt élettársa és Molnár Anikó nem békül! Nikoletta már a szükséges jogi lépéseket is megtette, amiért az egykori Nagy Ő rendbe tette a művész nyughelyét.

Úgy tűnik, az utóbbi napok botránya nem csillapodik, továbbra is harcban áll egymással Gesztesi Károly egykori élettársa, Nikoletta és Molnár Anikó! Még a halála után is marakodnak miatta, ami nem is meglepő, hiszen világéletében rajongtak érte a nők. Gesztesi már a főiskolai évei alatt is a nők kedvence volt, mindig volt mellette egy csinos hölgy. Nem csoda, hogy a barátai csak „vadásznak” becézték.

Nikolettától három gyermeke is született, és bár arról nem lehet tudni, hogy Molnár Anikóval is közelebbi viszonyban álltak, egy biztos: az egykori Nagy Ő hatalmas tisztelője volt a színésznek. A két nő közötti balhé akkor robbant ki, mikor Anikó az egyik ismerősével kilátogatott a színészlegenda sírjához és rendbe tette azt, erről pedig egy Facebook-poszt is született, amelyben a sztár barátnője szégyenletesnek nevezi a művész nyughelyét.

Fotó: Bors

„Szégyenletes Gesztesi Károly sírja! Flakon a váza, gaz, szemét a síron. De ma rendbe tettük, és virágot is ültettünk, műanyag vázára és mécsesre is volt gondunk” – fogalmazott a bejegyzésben a hölgy, aki csak megemlítette Anikót, ám emiatt mégis őt támadják és fenyegető üzenetekkel bombázzák. Azóta megosztja az embereket, hogy volt-e joga a családon kívül bárkinek is hozzányúlni a színész sírjához.

Bár az egykori Nagy Ő az akaratán kívül bonyolódott az ügybe, egyre nehezebb helyzetbe kerül, ugyanis Gesztesi családja is megorrolt rá: a színész egykori élettársa nem csak feljelentette őt, hanem be is perelte. Bár a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomozást lezárta az ügyben, Nikoletta úgy érzi, súlyosan belegázoltak a becsületébe azzal, hogy az elhanyagolt sírról szóló hírek miatt most az egész ország azt hiszi, nem gondozzák megfelelően a színész nyughelyét. Ezért Gesztesi három fiának édesanyja jogi lépésekre szánta el magát.

Lapunk megkereste Molnár Anikót, aki szűkszavúan reagált a történtekre. Szerinte Nikoletta ezt már csak azért csinálja, hogy középpontban tudjon maradni.

„Nem szeretnék foglalkozni ezzel az egésszel, szerintem ez már feltűnési viszketegség a részükről” – fogta rövidre Anikó.

 

Galambos Lajos kiáll Molnár Anikó mellett Gesztesi Károly egykori jóbarátja úgy érzi, Anikó helyesen cselekedett, mikor rendbe tette a színész sírját. A trombitás szerint a család rosszul teszi, hogy ki akarják sajátítani maguknak Gesztesi emlékét. „Én is láttam ezt a rendetlen sírt, hogy így mondjam. Természetesen ez a család dolga, hogyan gondozza egy magánember esetében, de Gesztesi Karcsi egy legenda volt, és ezt tovább kéne építeni. Anikó azt tette, amit érzett. Miért, neki nincs ehhez joga? Ez egy zarándokhely, ide mások is mennek, Chaplin sírját is látogatják. Anikó úgy érezte, hogy ezzel a tettével méltóbbá teszi az emlékhelyet” – magyarázta a Tények Pluszban a trombitás.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

NATO-tagok fenyegették meg Magyarországot

origo.hu

Brüsszel bejelentette: készüljünk a háborúra!

borsonline.hu

Hatalmas UFO bukkant elő a semmiből, sokkot kaptak az emberek

vg.hu

Térképen az M9-es: megépül Magyarország leghosszabb autópályája – kiválasztották, ki tervezi az új szakaszt

metropol.hu

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

magyarnemzet.hu

P. Gábor letartóztatásával lelepleződhetnek a baloldal visszaélései

origo.hu

Leleplező vallomások: Zelenszkij teljesen megőrült, kirobbanthatja a III. világháborút

astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. március 18-24.: a Rák Hold érzelmessé, az Oroszlán Hold bátorrá tesz

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Ha erről lemaradsz nem látod többször: ekkor nézz fel az égre a különleges látványért

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

magyarnemzet.hu

Ha a második világháborúban megőrizzük a szuverenitásunkat, kevesebbet szenvedett volna hazánk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Nagyot kaszált Kulcsár Edina és G.w.M a gólyahírrel, itt vannak a számok

FÜLES

Nagy bajban van Cicciolina, ellopták a profilját: „Komoly bevételkiesés ez most nekem”

FÜLES

Ez aztán a luxus! Berki Mazsi körbeutazza szerelmével Thaiföldet

FÜLES

Csillogtak a szemek: talpig feketében, nem akárhol jelent meg Benedek Tibor özvegye, Epres Panni

FÜLES

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott Katalin hercegné

FÜLES

Ismét dalban üzent exének Shakira: ezt nem teszi zsebre Piqué

FÜLES

Elképesztő dolog derült ki Fenyő Miklósról, ezt tuti nem tudtad