FÜLES

Durván beszóltak Tóth Verának, most mindenről kitálalt

Az énekesnő úgy érzi, hogy a sok rossz ellenére is sikerült megtalálnia idén a számításait.
  • Szerző: RIPOST

Úgy tűnik, Tóth Verának a 2019-es év az elképzelései szerint alakult, azonban egy titokzatos illetőnek sikerült belerontania az idilli pillanatokba. Az énekesnő elárulta, hiába érzi jól magát a bőrében, és imádja azt, amit csinál, mindig lesz valaki, akinek nem fog tudni megfelelni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Arra jutottam, hogy mindig lesznek olyan emberek, akiknek semmi nem jó. Nemrég kaptam az élettől egy ilyet. Azt mondták nekem, hogy senkit nem érdekel, amit csinálok. Ez a valaki ezt azért mondta, mert nagyon sok pénze van, és azt hiszi, hogy ezért bármit megtehet. Szerinte ez a hatalom, de rosszul gondolja” – kezdte a NőComment! szilveszteri különkiadásában Vera, aki az elmúlt hónapok alatt azt is elsajátította, hogyan engedje el a füle mellett az ilyen rosszindulatú beszólásokat.

„Eleve nem szabad így beszélni a másikkal. Én ezt akkor elengedtem, de mindig észben tartom, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni. Viszont megtaláltam azt a réteget, akik igazán értékelik a munkásságom, és számomra ez a boldogság” – mondta az énekesnő a Spektrum Home-on látható műsorban, az év utolsó napján.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?