FÜLES

Döbbenet a bíróságon: Sokkoló fotó került elő Johnny Deppről

Exneje, Amber Heard még 2014-ben szembesítette a zűrös életű színészt az újra előkerült fotóval. Közben csak annyit mondott: nézd meg, mi lett belőled!
  • Szerző: Doris

Johnny Depp valószínűleg a saját nevét sem tudta, amikor 2014-ben elkészült róla egy kissé botrányos, de mindenképp szánalmat kiváltó fotó. A Karib-tenger kalózai mozifilmek sztárja hátrahajtott fejjel, tátott szájjal alszik egy repülőgépen ülve, lábai keresztben, kezében pedig egy doboz jégrém, aminek legalább a fele a nadrágján landolt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

A kép ráadásul épp aznap készült, amikor Deppnek be kellett volna vonulnia az elvonóra. Nos, úgy tűnik, ő máshogy döntött, már ha egyáltalán tudatában volt annak, hogy mit tesz.

Amikor a színész exneje, Amber Heard megmutatta Deppnek a képet, csak ennyit fűzött hozzá: nézd, mi lett belőled!

A sokkoló fotó most a bíróságon is előkerült, de Deppnek persze erre is volt észszerűnek tűnő magyarázata – írja a The Sun.

„Épp a Bahamákra készültem egy detox-kúrára, de előtte lévő nap 17 órát dolgoztam. Amber megkért, hogy fogjam meg egy kicsit a fagyiját. A jobb kezem a zsebemben volt, a másikkal tartottam a fagyit. Nagyon fáradt voltam, álmos is, ezért elbóbiskoltam. Ekkor borulhatott ki a jeges édesség. Amber persze lefotózott, majd másnap megmutatta a képet, és a képembe vágta, mennyire szánalmas vagyok” – ecsetelte Depp, hogy kicsit szépítsen a történteken.

A színész lassan egy hete a bíróságon tölti a napjait, miután beperelte a The Sunt, amiért a lap nőverőnek titulálta. Azóta egyre több részlet derül ki az Amberhez fűződő viharos viszonyáról. Például az is, hogy évekkel ezelőtt lefejelte akkori kedvesét, igaz, szerinte az is csak véletlen volt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?