FÜLES

Kiderült az igazság: ezek a gyerekek állnak Diana mellett

Felavatták Diana hercegnő szobrát, és az egész világ azt találgatta, ki az a 3 gyerek mellette.
  • Szerző: Ripost

Diana hercegnő 60. születésnapja alkalmából szobrot állítottak a Kensington-palota kertjében. Az eseményen együtt vett részt Harry és Vilmos herceg, akik kedélyesen elnevetgéltek és beszélgettek, mintha nem is lenne közöttük semmi feszültség.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Today, on what would have been our Mother’s 60th birthday, we remember her love, strength and character – qualities that...

Közzétette: The Royal Family2021. július 1., csütörtök

A szobor Dianát ábrázolja három gyermek körében. Azt, hogy konkrétan kik ők, nem árulták el. De a művész elmondta, hogy a gyerekek Diana együttérző személyiségét hivatottak szimbolizálni.

„Meg akartuk örökíteni a melegségét és emberségét, miközben bemutjuk azt a hatást, amelyet generációkon át gyakorolt. A szobor célja, hogy tükrözze Diana emberekre gyakorolt hatását, energiáját, eleganciáját és melegségét.„

A szobor talpazatába a hercegné nevét és a szobor felállításának dátumát vésték, az előtte elhelyezett plaketten pedig Albert Schweitzer The Measure of A Man című verse olvasható.

”Húsz év telt el édesanyánk halála óta, és itt az ideje, hogy szoborral emlékezzünk meg az Egyesült Királyságra és az egész világra tett pozitív hatásáról. Édesanyánk olyan sok embert érintett meg. Reméljük, hogy akik ellátogatnak a Kensington-palotába és meglátják a szobrot, elgondolkodnak édesanyánk életén és hatásán„ – áll a két herceg közös nyilatkozatában, melyet még 2017-ben tettek, amikor megrendelték a szobrot.

(via)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?