FÜLES

Hét perc alatt kísérték kórházba a rendőrök Dér Henit

Akciófilmbe illő módon hozta világra kisfiát Dér Heni. Félő volt, hogy az énekesnő nem kórházban, hanem egy autóban szüli meg a kis Bendegúzt.
  • Szerző: Bors

Egy hete mindenórásnak számított Dér Heni, így a kismamát nem érte váratlanul, amikor tegnap reggel elkezdődtek a fájásai. Azonnal autóba pattant párjával, hogy a kórházba siessenek. Hiába akartak azonban sietni, a szokásos pesti közlekedési dugó keresztülhúzta a számításaikat: tehetetlenül vesztegeltek a reggeli forgalomban, miközben egyre aggasztóbban közeledett a szülés időpontja. Információink szerint Heninek kétpercenként jöttek a fájásai.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Isteni szerencséjük volt, hogy a szemben lévő sávban kiszúrtak egy rendőrautót, és az énekesnő párja, Bakos Gergő azonnal kapcsolt: letekerte az autó ablakát, és segítségért kiáltott. Ekkor a rendőrök szirénázva indultak meg a párral az egyik budapesti szülészet irányába, ahová mindössze hét perc alatt szerencsésen meg is érkeztek.

Heni és Geri nem várt izgalmak után lettek szülők

Dér Heni és Geri nem várt izgalmak után lettek szülők (Fotó: Instagram)

Miközben a kismama világra hozta kisfiát, az énekesnő menedzsmentje próbálta titokban tartani a nagy pillanatot. Amikor a Bors Heniék hogyléte felől érdeklődött, a menedzser tagadta, hogy Heniék lennének az a pár, akiket rendőri felvezetéssel kísértek szülni. Mindeközben olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy Heni elhagyta a kórházat, ám ez nem bizonyult igaznak…

Az énekesnő sajtósa a Bors munkatárásának azt mondta: nincs miről beszélni, hiszen nem Heniék szülnek. Nem kizárt, hogy mindezt azért tehették, mert a sztárok körében egyre gyakoribb, hogy már a szülés előtt nagy összegű szerződést kötnek egy sztár­magazinnal arról, hogy közölje az örömhírt és majdan a pici első babafotóit. Talán ez esetben is erről lehet szó. Ezért sem meglepő, hogy később a Story magazin Face­book-oldalán egy rövid hír jelent meg, ami immáron tisztázta a helyzetet, miszerint Heni kisfia, Bendegúz a világra jött és a baba és a mama is jól vannak. Továbbá az is kiderült, hogy az énekesnő hamarosan beszámol a szülés részleteiről…

Heni az utóbbi hónapokban mindent elkövetett, hogy természetes módon adhasson életet a gyerekének, még szülési felkészítésre is járt. Az utóbbi napokban pedig azért izgult, hogy ugyancsak természetes módon induljon be a szülés: sétált, lépcsőzött, sőt még a párjával is összebújt, csak hogy gyógyszer nélkül induljon el a szülés. Azt nem tudni, hogy végül sikerült-e természetes módon szülnie vagy császározni kellett, de vélhetően erre is idővel fény derül.

Kovács Zsolt és Pásztor József nem hezitált, azonnal Dér Heni segítségére sietett

Kovács Zsolt és Pásztor József nem hezitált, azonnal Dér Heni segítségére sietett (Fotó: Bors)

Gyorsan odaértek a szülészetre

A Borsnak sikerült megtalálnia a rendőröket, akik segítették Heniéket, hogy minél hamarabb eljussanak a kórházba.

„Egy balesetről tartottunk visszafelé, amikor a Fiumei út és a Gázláng utca sarkánál arra lettünk figyelmesek, hogy egy férfi segítségért kiált, hogy a felesége perceken belül szülni fog, a fájások már egyre sűrűbben jönnek” – mesélte a Borsnak Pásztor József rendőrzászlós.

„Nem gondolkodtunk, azonnal cselekedtünk. Engedélyt kértünk a felvezetésre, és kitettük a megkülönböztető jelzést. Hét perc alatt értünk be a kórházba a kismamával, akit nem is láttunk, amíg ki nem szállt az autóból. Akkor jöttünk rá, hogy Dér Henit kísértük el a klinikákra” – idézte fel a történteket kollégájával, Kovács Zsolt őrnaggyal Pásztor József. A rendőrök azt is elárulták, hogy Gergő nagyon jól kezelte a vészhelyzetet.

„Nehézségeket tud okozni egy ilyen felvezetés, nem szabad lemaradni a rendőrautó mögött, és gyorsan kell reagálni. Szerencsére gyorsan és biztonságosan meg tudtuk tenni ezt az utat” – magyarázta a segítőkész rendőr.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?