FÜLES

Demcsák Zsuzsa: Voltam hűtlen!

A csinos tévés annyira ellazult borozgatás közben, hogy Hajdú Péternek azt is elárulta, volt már csalfa nő szerepében, sőt becstelen ajánlattal is bombázták már.
  • Szerző: Ripost

Csak három hónapja vette kezébe a Life TV igazgatását, s máris sikerszámokat tud felmutatni Hajdú Péter, aki az 53.-ról a 28. helyre tornázta fel a csatornát, amit három év múlva a top5 nézettségű kábeltévék között akar tudni – jelentette be a Life TV keddi sajtótájékoztatóján. Jövő hétfőtől indul a Bréking és a Vacsorakirály, szeptember 18-tól pedig az Összezárva Hajdú Péterrel produkció, amelyben házigazdaként ismert emberekkel készít interjút. A levetített beharangozóban láthatták a jelenlévők, amint egy kis borozgatás közben úgy megnyitja Demcsák Zsuzsát, hogy a csinos tévés olyan kérdésekre is válaszolt, amit normál esetben biztosan kikerült volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bánkúti Sándor (BS)
Bors

„Voltam már hűtlen„ – hangzik el a műsorban a meglepő kijelentés Demcsák szájából, akinek botrányokkal tarkított magánéletéről sokat cikkeztek az elmúlt években, de ilyen intim részlet sosem derült ki, ahogy az sem, hogy „kapott már tisztességtelen ajánlatot” is. A csinos tévés egyébként nagy nevetésekben, majd könnyekben tör ki a Hajdúval töltött 24 óra alatt. Az álarc ugyanis a vezérigazgató szerint hamar lehullik az embe­rekről, s kamerák ide vagy oda, egy idő után már senki sem „játszik”, hanem önmagát adja.

„Pszichológussal is beszéltem a műsor tematikája kapcsán, aki azt mondta, egy-két óra, míg az ember képes tartani magát egy felvett szerephez, de egy kis alkohollal még ennél is kevesebb ez az idő. Azt gondolom, mindegyik beszélgetés nagyon jóra és őszintére sikerült, és ennek a műsornak pont ez a lényege” – mondta a Borsnak Hajdú, aki most egy másik, emberközelibb oldalát is megmutatja a nézőknek a lelkizős beszélgetések során.

„Aki szeretett, az azért, aki nem, az meg azért nézett, a számok pedig magukért beszélnek. Vitray Tamás egyszer azt mondta, mosolyogva bármilyen pimaszságot meg lehet kérdezni. Nagyon sokat köszönhetek neki, és Friderikusz Sándornak. Két igazi nagyágyútól tanulhattam„ – tette hozzá Hajdú.

És ezeket olvastad már?