FÜLES

Kétségbeejtő lesifotó készült Britney-ről, egyre szörnyűbb az állapota

Britney Spears-ről rég készült már lesifotó, jóllehet, a rajongók már régóta várták. Most mégis azt kívánjuk, ezzel bár ne szembesültünk volna!
  • Szerző: Doris

Britney Spears egykor a tinilányok példaképe, és minden srác álomnője volt, ám sajnos az élet úgy hozta, hogy ezek az idők elmúltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kétségbeejtő lesifotó készült Britney-ről, egyre szörnyűbb az állapota

Fotó: Northfoto

Bizony, a 39 éves énekesnő mentálisan egyre rosszabb állapotban van, igaz, ő mindent megtesz, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét. A tekintetéből azonban tisztán látszik, hogy egyre rosszabbul áll a szénája, egyre labilisabb.

Kedden egy szemfüles lesifotósnak sikerült lencsevégre kapnia Britney-t, amint épp elhagyta a Ventura megyei seriff irodáját. Nos, meglehetősen ziláltnak és leharcoltnak tűnt, egy hosszú, szürke kardigánnal takarta el a testét, a szemét pedig napszemüveggel. Az arca meglehetősen fel volt puffadva, szőke haja kócos volt, így meglehetősen ápolatlan hatást keltett.

A Daily Mail arról számolt be, hogy Britney-nek szerdán a bíróságon van jelenése Los Angelesben, ami azt is jelenti, hogy újabb fejezetéhez érkezik az apjával vívott háború. Gyámja ugyanis maga az apja, az irányításmániás Jamie Spears, aki felügyeleti jogot gyakorol rajta és bizony nála van a kincstár kulcsa is: Britney nem rendelkezhet szabadon a 60 millió dolláros vagyonával.

Hogy mi lesz a tárgyalás kimenetele, az egyelőre rejtély, az viszont biztos, hogy Birtney-re ráfér a segítség. Vagy már csak a csoda segíthet?

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?