HŰHA

Britney újabb vonaglására nehéz szavakat találni, a melle is látszik

Régóta suttogják, hogy az énekesnő komoly mentális problémákkal küzd. Nos, mi ezt nem támaszthatjuk alá, az viszont tény, hogy elég furcsa dolgokat művel.
  • Szerző: Doris

Egyre jobban aggódnak a rajongók Britney Spearsért, aki rendületlenül próbálja bebizonyítani az Instagramon, hogy minden tökéletesen rendben van vele. A tekintetéből azonban tisztán látszik, hogy egyre rosszabb mentális állapotban van, hiába vonult be 2019 áprilisában a pszichiátriára.

Britney újabb vonaglására nehéz szavakat találni, a melle is látszik

Fotó: Northfoto

A 38 éves énekesnő ügyvédje, Sam Ingham tavaly konkrétan azt mondta, Britney elméje olyan, mintha valójában kómában lenne.

Semmilyen fontos döntést nem képes egyedül meghozni.

Azt viszont eldöntötte, hogy különféle, meglehetősen bizarr táncos videókkal szórakoztatja a követőit, és persze saját magát. A legutóbbin egy pink dresszben rázza, méghozzá elég furcsán, és csak a csodának köszönhető, hogy nem látszott ki teljesen a melle!

Íme:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Britney Spears (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Mikor is kezdődtek a gondok?

Britney 2007-ben kezdett el zavartan viselkedni, amikor elvált Kevin Federline-tól. Több alkalommal nyilvános helyen omlott össze, az egyik legemlékezetesebb kirohanása, amikor leborotválta a haját és esernyővel esett neki egy lesifotós autójának. Botrányos viselkedése miatt el is veszítette két fia, Sean Preston és Jayden James felügyeleti jogát, egy évvel később, 2008-ban pedig gondnokság alá helyezték.

Ekkor pecsételődött meg a sorsa. Gyámja ugyanis nem más lett, mint irányításmániás apja, Jamie. Bár Britney szabályosan retteg attól, hogy újra színpadra lépjen, az apja ragaszkodik hozzá, hogy amint lehet, újra koncertezzen. Ráadásul Jamie hiába viselkedik úgy, mint egy igazi zsarnok, Brit lelkileg függ tőle.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?