Létrehozva: 2021.09.22.

Britney és az apja harca csak egy reklámfogás?

Sokaknak gyanús, hogy a semmiből hirtelen a bíróság és Jamie álláspontja is megváltozott a gyámsággal kapcsolatban, miközben Britney szellemi állapota láthatóan nem változott. Közben pedig kiderült, hogy a Netflix is érintett...

Az elmúlt hónapokban felpörögtek az események Britney Spears magánéletében. Az egyik bírósági meghallgatásán olyan információkkal és bizonyítékokkal állt elő az apja ellen, melyeket eddig nem ismert senki. Ennek hatására a bíróság egy picivel nagyobb szabadságot garantált a 2008 óta gyámság alatt lévő énekesnőnek, majd a közvélemény nyomására Jamie Spears is úgy döntött, hogy hajlandó lemondani a lánya fölött gyakorolt hatalmáról.

Britney visszakapja a szabadságát, hála a Netflixnek (Fotó: Northfoto)

Mindezt úgy, hogy a rajongók ugyanúgy tüntettek Britney szabadságáért már évekkel ezelőtt is, mint most, vagyis a közvélemény nyomása nem újdonság a férfinak. Illetve Britney Instagramon tanúsított viselkedése alapján semmit nem változott a szellemi állapota a 2, 5 vagy 7 évvel ezelőttihez képest.

A Britney szempontjából kedvező fejleményeknek a rajongók természetesen örültek, és senki nem kérdőjelezte meg a létjogosultságukat. Azonban kedden a semmiből megjelent egy előzetes a Netflix következő dokumentumfilmjéhez, ami a Britney vs Spears címet kapta. Ebből pedig kitalálható, hogy a popsztár harcát mutatja be családja, leginkább az apja ellen.

A filmben olyan hangfelvételek és videórészletek szerepelnek, amiket csak Britney és az ügyvédei tudtak a streamszolgáltatónak átadni, és ezt aligha ingyen tették. Sőt miután ezen szerződés megkötésekor – a doku munkálatai nagyjából két éve kezdődtek – még Jamie volt Britney pénzügyeinek őre, ő is szép összeghez juthatott. Vagyis minden fél elég jól járt ezzel a filmmel, főleg, ha számításba vesszük, hogy a Netflix nem szeret spórolni. A pénzre pedig mindenkinek szüksége van, ugyanis Jamie rendesen költötte a lánya millióit, és maga Britney sem szűkölködött, miközben sem új dalokat nem készített, sem turnézni nem ment, vagyis bevétel-utánpótlás évek óta nem érkezett.

Ennek fényében elképzelhető, hogy Jamie lemondása, és Britney öntudatra ébredése egy szép nagy marketinggépezet elemei voltak. Persze az tagadhatatlan, hogy az énekesnő tényleg szabadulni akar a „modern rabszolgaságból”, ahogy ő nevezi a helyzetét.

A Netflix nem először játszana hasonlóan. Mint nemrég kiderült, Meghannal már jóval a Megxit bejelentése előtt tárgyalni kezdtek, csak megvárták a szerződéskötéssel, amíg a hercegi pár függetlenedik. De Harryéknek nyilván könnyebb volt úgy új, önálló életet kezdeni, hogy már tudták, mennyi pénz áll a házhoz, ami elősegítette a Megxit megtörténtét. Közben a Netflixen futó A korona című sorozatot már előtte reklámozni kezdték a sussexiek. Több interjúban előkerült, hogy mindketten nagy rajongói a brit királyi család életéről szóló fikciós szériának. Jobb reklámfogás pedig nem is kell annál, mint hogy azok is nézik, akikről szól.

A Michael Schumacherről készült dokumentumfilmjük előtt pedig a pilóta jó barátja, egyben egykori főnöke, Jean Todt nyelve eredt meg a sajtóban. Miközben a család semmilyen pontos tájékoztatást nem ad Michael állapotáról, Todt elmondta, hogy nyomon követi a versenyző fia, Mick karrierjét, és mindig nézi a tévében a versenyeit. Todt később a filmben is megszólalt, akárcsak Schumi felesége, lánya és fia. Akiknek a szavaiból pont nem azt lehetett lemérni, hogy a legendás sportoló bármilyen módon is tud kommunikálni. De sokan beültek a Netflix elé azért, hogy exkluzív új infókat kapjanak a síbalesetet szenvedett Michael állapotáról, hiszen elhitték Todtnak, hogy javult...

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

origo.hu

Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

mandiner.hu

A társadalom jelentős része visszafejlődött azzá, ami a modernitás előtt volt

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

origo.hu

A TV2 sztárját nem akarta beengedni a lakásba a férje

mindmegette.hu

Meglepő eredmény a húsvéti kalácsteszten: a Lidl és a Penny terméke is versenyzett

ripost.hu

Évek óta erre vártak: szuper hír jött Michael Schumacherről

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„7 évvel az esküvő végre gyermekünk születhet, de a feleségem olyan kéréssel állt elő, hogy felmerült a válás”

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Aurelio visszament az exéhez? Kiderült az igazság!

FÜLES

Kulcsár Edina közel 700 ezerért kapott ékszereket a férjétől

FÜLES

Megtörte a csendet Kamilla királyné: ezt árulta el a rákbeteg Katalinnal kapcsolatban

FÜLES

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

FÜLES

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

FÜLES

Minden kérdésre választ adott a palota: így van jelenleg a rákkezelés alatt álló Katalin