FÜLES

Botrányos válása után újra esküdne a szívtipró magyar énekes

Közel másfél éve alkot csak egy párt egy fiatal, kisgyermekes anyukával, de már is tervezgeti az esküvőt és a közös családot. Úgy tûnik, nem tanult a múltbéli hibájából...
  • Szerző: BDF

Fekete Dávid egyszer már pórul járt, amikor rövid ismeretség után feleségül kérte Cserpes Laurát. S bár a kezdetekben tagadhatatlan, hogy nagy volt az összhang és a szerelem közöttük, az örökkön örökké mégsem tartott sokáig. Három év házasság után végleg búcsút mondtak egymásnak.

Azután igencsak zűrös korszak következett a szívtipró énekes életében. Megállás nélkül falta a csinosabbnál csinosabb lányokat. Majd, körülbelül másfél évvel ezelőtt lépett az életébe egy fiatal anyuka, aki teljesen elcsavarta a fejét. Regina pedig nemcsak a szerelmével, hanem rögtön egy babával is megajándékozta Dávidot. Kapcsolatuk azóta is rendületlen, még az énekes több hónapos külföldi távolléte sem ingathatta meg románcukat.

"Egy remek, önmagamat jobban megismerő, tapasztalatszerzésben, éneklésben gazdag, szuper nyarat töltöttem egy óceánjárón. Itthon kellett hagynom Reginát, de hiába nem láttuk egymást egy-két hónapig, pontosan tudtuk, mit akarunk.

Annyira erős a mi kapcsolatunk, hogy biztosak voltunk benne, a távollétem nem fog semmilyen problémát okozni közöttünk

- mesélte a %%-nak Dávid, majd hozzátette, Reginával és a picivel teljes az élete. Úgy érzi, hamarosan eljöhet az idő, hogy nagy lépésre szánja el magát.

Ami a lánykérést, esküvőt és családalapítást illeti nem akarom elsietni a dolgokat. De annyit elárulhatok, hogy jó ideje tervezgetek már egy-két dolgot.
 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?