FÜLES

Bíró Ica kiborult, a jólelkűsége miatt veszik hülyére

Több tízmillió forinttal károsíthatták meg a Metal Ladyt! Rendszeresen visszaélnek a nevével és a termékeivel. Azt állítja, külföldön cipőmárkát is reklámoztak a nevével.

Bíró Ica szerint a jólelkűsége miatt mindenki palira veszi. A Metal Lady azonban most besokallt, jogi lépéseket fontolgat, írja a Blikk.

A lapnak azt állította, hogy az utóbbi években több tízmillió forintot veszített, mert rendszeresen visszaélnek a nevével és a képeivel. Hamis lemezeket, plakátokat is piacra dobtak már külföldön a tudta és beleegyezése nélkül.

Ebből a hamis Metal Lady-s CD-ből már két példányom is van! Rajongók vették egy külföldi adok-veszek portálon

 

- mondta Bíró Ica, aki szerint egyrészről elismerés, hogy külföldön is keresett az album, másrészről viszont felháborító, hogy ilyen megtörténhet. A hamis CD-n a Metal Lady első bakelitlemezének dalait adták ki engedély nélkül, egy másik külföldi banda számaival együtt.

A hamisítványokat vélhetően spanyol nyelvterületen gyártották, legalábbis a feliratokból erre lehet következtetni, de az biztos, hogy már Görögországban is találtak belőle.

Bíró Ica hozzátette: egy ismerőse olyan képet hozott haza az Egyesült Államokból, amin látható, hogy a Testszépítés című videóját „Ica-fitneszként" árulják feketén, angolul és spanyolul. Sőt, Németországban cipőmárkát is hirdetnek a Medal Lady fotóival.  Bíró Ica több tízmilliónyi jogdíjtól, bevételtől eshetett el a hamisítások és a képeivel történt visszaélések miatt.
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?