FÜLES

Bezerédi Zoltán elgázolt áldozata: még a munkahelyemről is kirúgtak

A baleset miatt elveszítette a munkáját Balogh Alex, az a férfi, akit elgázolt a Kossuth-díjas színművész, Bezerédi Zoltán.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Bezerédi Zoltán július 15-én, Hajdúböszörményben gázolt el egy biciklist. A 21 éves, szabályosan közlekedő bringás hat és fél métert repült, miután a színész kocsijával találkozott. Bár állapota azóta javult, a munkáját sajnos elveszítette.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 66 éves színész vélhetően még a baleset hatása alatt áll

A 66 éves színész vélhetően még a baleset hatása alatt áll
Fotó: Pusztai Sándor PS Kelet-Magyarország

„Bíztam benne, hogy a művész úr felkeres a történtek után, de sajnos ez a mai napig nem történt meg. Nem hívott, de még csak egy üzenetet sem küldött. Egy hónapig egyáltalán nem tudok dolgozni, addig teljesen pénz nélkül vagyok. Az építőiparban dolgoztam előtte, a baleset idején is éppen onnan tekertem hazafelé, de sajnos a főnököm elbocsátott. Nem tudta megvárni, míg felépülök, pótolnia kellett engem” – panaszkodott a Blikknek Alex, akinek bár javult az állapota, fájdalmai még mindig vannak. Ráadásul egy 3 éves és egy 8 hónapos gyermeket nevel a feleségével. Mivel most nincs bevételük, ideiglenesen átköltöztek a családfő szüleihez Hajdúhadházra, hogy tudjanak nekik segíteni.

„Valamennyit javult az állapotom, de a vállam és a nyakam azóta is borzalmasan fáj, mindkettő zúzódott. A karommal pedig még emelni sem tudok igazán. A baleset óta ébredés után a fejem is szokott fájni. Álmomban szerencsére nem szokott előjönni a baleset, de amikor elmegyek arrafelé, mindig újraélem az elgázolásomat. Amikor egy biciklis mellett elhaladó autóst látok, összerezzenek” – ecsetelte az áldozat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?