FÜLES

„Bezárkózva várjuk a vakcinát” – nem kérdés, beoltatják magukat Kordáék

Az egész világon mindenki várja, hogy véget érjen a koronavírus-járvány. Nincsenek ezzel máshogy a hírességek sem.
  • Szerző: Ripost

Szinte már karnyújtásnyira van a megoldás, hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik a koronavírus elleni vakcina, a tömeges oltást heteken belül elkezdik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egészségügyi dolgozók után a lakosság számára is elérhető vakcinának a Bors által végzett villám közvélemény-kutatás eredménye szerint a hazai hírességek többsége is örül.


A Korda házaspár türelmetlenül várja, hogy végre kiszabadulhasson a karanténból
Fotó: Bors

„Bár a türelmünk már nekünk is a végét járja, nem fogunk az elsők között tolongani. Mi már tavasz óta karanténban vagyunk, nem mozdulunk ki, nem találkozunk senkivel. Rendkívül óvatosak vagyunk, és ha őszinte szeretnék lenni, akkor ez az óvatosság minket igazol. Kilenc hónapja várjuk a vakcinát, és bár nekünk van időnk várni, azért nagyon bízunk benne, hogy hamarosan hozzájutunk” - árulta el véleményt Balázs Klári.

Ferónak nincs kedve hozzá, hogy már csak emlékkoncerten szerepeljen
Fotó: Markovics Gábor

Nagy Feró az elsők között adatja be magának a koronavírus elleni oltást. Ő ugyanis koncertezni akar, elege van a várakozásból.

„Hogy beoltatom-e magam? Mint állat! Bízzunk abban, hogy ez megvéd mindenkit és köztük minket, zenészeket is például attól, hogy ne fertőződjünk meg, és ne fertőzzünk másokat. Úgy gondolom, hogy ha egyszer a világ eldöntötte, hogy már csak ez segíthet rajtunk, ne várjunk a csodára, higgyünk az okosoknak, és a gyógyszergyáraknak! Örülnék, ha sietnének, mert nyakon vágok mindenkit! Nincs ahhoz kedvem, hogy már csak emlékkoncertet adjak!” – mondta Nagy Feró a tőle már megszokott stílusban.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?