FÜLES

Betelt a pohár: Cicciolina pert indít az exférje ellen

Komoly lépésre szánta rá magát Cicciolina, aki évek óta küzd anyagi problémákkal, miután az olasz parlament megvonta tőle a képviselői életjáradékát. Az egykori pornódíva úgy döntött, pert indít tehetős exférje, a képzőművész Jeff Koons ellen. Méghozzá azért, mert a milliárdos férfi 1993 óta egyáltalán nem fizetett neki feleségtartást, sőt, felé se nézett. Husika így elhatározta, hogy a sarkára áll!
  • Szerző: Doris

Egy csapásra megoldódhatnak Staller Ilona, azaz Cicciolina évek óta húzódó anyagi nehézségei, ráadásul épp volt férjének, Jeff Koons-nak köszönhetően.

Fotó: Facebook

A visszavonult pornócsillagnak ugyanis elege lett abból, hogy az Amerikában élő milliárdos egyáltalán nem segít neki, közös fiukkal sem törődik és feleségtartást sem fizet. Husika ezért úgy döntött, háborút indít Koons ellen és az ügyészséghez fordul.

„Nem várok tovább, ügyészségi pert indítok a volt férjem ellen. Neki rengeteg pénze van, mégsem támogat minket, a közös gyerekünkkel, Ludwiggal sem törődik. Ebből elegem van! Az ügyvédemmel, Luca Di Carlóval kiszámoltuk, hogy havonta 100 000 dollár illet meg (30 millió forint), és addig nem nyugszom, amíg Jeff bele nem egyezik, hogy feleségtartást fizessen” – kezdte a -nak kissé indulatosan Cicciolina, aki körül mostanában igencsak felgyorsultak az események.

Október végén ugyanis az olasz rendőrök óriási razziát tartottak egyik római lakásán, amit fia, Ludwig három afrikai férfivel osztott meg. Nos, az egyik vendég táskájában két kiló marihuánát és egyéb drogot találtak, Ludwigot pedig el is kapták kábítószer-birtoklás miatt. Bár Ciccolina azonnal szólt volt férjének, Koons a füle botját se mozdította.

„A volt férjem már akkor sem segített nekünk, még csak nem is reagált az üzenetemre, pedig tényleg nagy bajban voltunk. Most viszont kénytelen lesz válaszolni! Azt se felejtsük el, hogy nekem is köszönheti, hogy ennyire sikeres művész lett, hiszen sok kiállított alkotásán az én arcom, az én testem szerepel. Mondanom sem kell, hogy még csak meg sem kérdezett” – háborgott Husika.

Az egykori pornócsillag ügyvédje, Luca Di Carlo a -nak megerősítette a perről szóló értesüléseket.

„Való igaz, hogy Ilona havonta 100 000 dollárt követel a volt férjétől, és meg is illeti őt ez az összeg” – jelentette ki Di Carlo.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?