SZTÁRDZSÚSZ

Budapesten ünnepelt Cicciolina, nem hiszed el, hány éves

Bár a magyar pornódíva évek óta Rómában él, most szakított időt egy budapesti kiruccanásra. Ekkor adott exkluzív interjút a Ripostnak!
  • Szerző: Doris

Hihetetlennek hangzik, de kedden már 68. születésnapját ünnepli Staller Ilona, vagyis Cicciolina. Bár a felnőttfilmek koronázatlan királynője évek óta Rómában él, a hétvégén Budapestre látogatott, hogy a nővére is felköszönthesse.

Fotó: Facebook

„Egy családi találkozó miatt repültem Magyarországra, a nővérem már most oda akarta adni az ajándékokat. Igazi csajos dolgokat kaptam, fülbevalót, arany nyakláncot és ruhát. Igyekszem egyébként odafigyelni magamra, rendszeresen tornázom és bár nagyon szeretek enni, megválogatom, hogy miből mennyit eszem. Este sokszor már csak gyümölcsöt fogyasztok” – kezdte a -nak Cicciolina, aki úgy véli, édesanyjának és a jó genetikának köszönheti, hogy még mindig ilyen fiatalosan néz ki.

És hogy mi a helyzet a szerelemmel? Nos, Cicciolina nem tett le arról, hogy megtalálja az igazit, ám igen komoly elvárásai vannak. Szerinte az ideális férfi intelligens, művelt és sosem agresszív. Bár Ilona bizakodó, arra már rájött, hogy sajnos a herceg fehér lovon csak a mesében létezik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?