FÜLES

Szomorú hír, kórházba került a Família Kft. legendás sztárja

Baranyi Lászlót egy hete kezelik az egyik klinikán. A színész januárban kapta el a koronavírust.
  • Szerző: Doris

Aggasztó hír érkezett! Baranyi Lászlót, a Família Kft. legendás nagypapáját kórházba szállították.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Baranyi László
Fotó: Sándor Katalin / MTI

Az acnews.hu arról számolt be, hogy Baranyi Lászlót már egy hete kórházban kezelik, miután január közepén elkapta a koronavírust.

A 93 éves művész január második hetében vette észre, valami nincs rendben. Tünetei miatt koronavírusra gyanakodott, miután felhívta háziorvosát, kiderült, nem tévedett, a tesztje pozitív eredményt mutatott. Karanténba kényszerült, azonban állapota súlyosbodott, így azonnal kórházba szállították.

„Az állapotom rosszabbodni kezdett, így amikor kihívtuk a mentőket, azonnal beszállítottak a kórházban, már több mint egy hete itt fekszem. Elkaptam a koronavírust, és elsődlegesen az a legfontosabb, hogy ezt legyőzzem. Sajnos tüdőgyulladás lépett fel nálam, ezért vált elengedhetetlenné a kórházi kezelés. Szerencsére lázam jelenleg nincs, arra kérem az olvasókat, szorítsanak nekem, hogy mielőbb meggyógyuljak” – nyilatkozta a színész, akinek sejtése is van, mi úton kaphatta el a vírust.

„Úgy hiszem, a pedikűrösnél kaphattam el. De nem akarom elkiabálni, már kezdek jobban lenni, kezdek kilábalni belőle. Az eddigiekhez képest már jó a közérzetem, az étvágyam is sokkal jobb, és ami a legfontosabb, hogy itt, a Dél-Pesti Kórházban rendkívül jó kezekben vagyok. Van egy szobatársam, akivel megpróbáljuk elütni az időt, hol meccseket hallgatunk, vagy beszélgetünk. Lábadozok!” – mondta Baranyi, akit sajnos a családja sem látogathat.

„Senki sem jöhet be a kórházba, így csak telefonon tudunk beszélni. Ma délelőtt hívott a feleségem, nagyon jó hírrel, ugyanis rajta is elvégezték a koronavírus-tesztet, de ő szerencsére negatív. Most a gyógyulásra koncentrálok, hogy mielőbb hazamehessek hozzá.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?