LELKIZŐ

Megtörte a csendet, ezt mondta a Família Kft. két éve elhunyt sztárjának fia

Szeptember 6-án, vasárnap volt két éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Ádám Tamás, eredeti nevén Nagy Sándor Tamás színész-rendező, a Família Kft. című sorozat egykori Szép Károlya. Fia, a Roy és Ádám zenekarból ismert Nagy Ádám soha nem fogja elfelejteni azt a napot. A zenész eddig nem beszélt a tragédiáról, de lapunkkal most kivételt tett.
  • Szerző: Doris

Ádám Tamás tragikus halála 2018. szeptember 6-án egy napfényes csütörtöki napra esett. A Família Kft. Szép Károlyaként megismert színész saját, budapesti lakásában hunyt el, az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Nagy Ádám

Nagy Ádám, a Roy és Ádámból ismert fia sokáig egyszerűen képtelen volt beszélni a tragédiáról, a családja segítségével próbálta feldolgozni a feldolgozhatatlant. Most viszont kivételt tett, és édesapja halálának második évfordulóján a -nak mesélt őszintén az érzéseiről.

Fotó: Facebook

„Sokat gondolunk rá és próbálunk minél többet együtt lenni a családdal. Apu minden zenében benne van, amit azóta írtam, így mindig velem marad” – mesélte megindultan lapunknak Ádám, aki néhány fotót is küldött az édesapjáról.

Ádám Tamás lánya, Nagy Ádám testvére két évvel ezelőtt a Facebookon búcsúzott, egy érzelmes bejegyzésben.

„Először és utoljára a világba kiáltom, hogy a mi Apánk és ”lükepapa„ (ahogy magát nevezi) a legkivételesebb és legcsudálatosabb EMBER, a legtökösebb csávó, akivel én valaha az eddigi életemben találkoztam. Az Ádám és én büszkék vagyunk és hálásak a sorsnak, hogy az ő gyerekei vagyunk! Mindent tőle tanultunk. Jóságot, tisztességet, becsületességet, őszinteséget, kíváncsiságot, együttérzést, törődést, azt, hogy a munka, amit szeretünk az életünk legyen” – írta akkor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?