Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.08.04.

Megtaláltuk Friderikusz rokonát! Szó szerint nem ismeri a családját

Friderikusz Sándor családjáról szinte semmit sem lehetett hallani az elmúlt években, de a Ripost megtalálta a showman nagybátyját, aki nem titkolja, haragszik híres rokonára.

Friderikusz Sándor több mint negyven évvel ezelőtt szakított meg minden kapcsolatot nyíregyházi rokonaival, így fogalma sincs róla, hogy azóta kikkel bővült az egyébként népes és összetartó család.

Fotó: TV2

Lapunk Nyíregyházán járt, ahol összefutottunk Friderikusz Józseffel egy helyi étterem teraszán. A férfi jószerivel azt sem tudta, hogy híres rokonának aznap jelenése lett volna a város könyvtárában, ahol ünnepélyes keretek között adott volna át több mint 4000 kötetet saját könyvtárából.

Fotó: Ripost

Az idős férfit ugyanis nem igazán érdekli Fridi sorsának alakulása, sőt leginkább haragszik rá, amiért hátat fordított saját véreinek…

Fotó: Ripost

„Milyen gyerek az, aki nem jön el az apja temetésére?”

„Finoman fogalmazva nem sok jó kapcsolat van köztünk Sanyival. Gyerekként az apja, vagyis az én bátyám elhagyta őket és ő ezért orrolt rá egy életen keresztül. Emiatt haragudott meg a család többi tagjára is. Az érettségije óta, vagyis több mint negyven éve egy szót sem váltottunk egymással és még csak nem is találkoztunk” – kezdte József, aki azt is elárulta, mi az, amiért a leginkább haragszik az egykori showmanre. „Milyen gyerek az, aki nem jön el az apja temetésére? Azt sem tudja, hol nyugszik a bátyám!” – fakadt ki a tévés nagybátyja, aki mindezek ellenére is kész lenne békejobbot nyújtani unokaöccsének, mivel úgy érzi, Friderikusz már régen megbánta, hogy minden kapcsolatot megszakított a famíliával.

Fotó: Ripost – A nyíregyházi temető – itt nyugszik Friderikusz édesapja

Amerikában is élnek rokonai

„Ha elnézést kérne, akkor más lenne a helyzet, hiszen lehetne végre családja. Gondoljon bele, milyen jó lenne neki, hogy eljöhetne ide Nyíregyházára, ahol végre rokonok között lehetne! De ehhez nincs benne elég merészség, mert tudja, hogy ezt eltolta. Ez kérem egy összetartó család! Több rokona él itt, Kisvárdán, de él egy lányom Amerikában is és van összesen hat unokám… Végül is ő döntött úgy, hogy a magányt választja, de ebből csak az tűnik ki számomra, hogy a sokoldalúsága és a műveltsége ellenére ő egy végtelenül ostoba gyermek… Biztos vagyok abban, hogy már megbánta, hogy senkit nem ismer a családból!” – tárta szét a karját Friderikusz József, aki hozzátette, sem őt, sem a család többi tagját nem érdekli, hogy Sándor híres és meglehetősen vagyonos.

Fotó: Ripost

A Friderikuszok remekül megállják a helyüket az életben és a legkevésbé sem számítanak rokonuk segítségére. Ő csupán egy lehetőséget kínálna a legendás tévésnek arra, hogy legyen hová és kihez hazatérnie, amikor éppen kínozza a magány…

25 éves korában fordult el végleg édesapjától

Friderikusz Sándornak nem volt könnyű gyermekkora, hiszen édesanyja gyakorlatilag egyedül tartotta el a családot, annak ellenére, hogy az idősebb Friderikusz Sándor is dolgozott. Mégsem ez váltotta ki benne az élethosszon át érzett haragot. Az okokról a 2008-ban megjelent, Friderikusz eddig című könyvében mesélt. „Egyszer apám alaposan megbotlott, és úgy éreztem, az életem egy fontos szakasza ott megbicsaklott. 18 éves lehettem, akkor már dolgoztam a nyíregyházi rádiónak. Vasárnap volt, amikor megírta a helyi újság, hogy apám sikkasztott. Nekem ugyanaz a nevem volt, mint neki, ezen a néven rádióztam, micsoda szégyen volt ez egy kamasz fiú számára! Apám nem tagadta a dolgot, letartóztatták. Végül egy év nyolc hónap letöltendő börtönre ítélték” – emlékezett vissza Friderikusz, aki azt is bevallotta, apja és közte mindig is óriási szakadék tátongott. „Soha nem szerettem kettesben maradni vele, nem szerettem, ha beszélgetést kezdeményez, valamiért folyamatosan idegenkedtem tőle. A diplomaosztóm után – olyan 25 éves lehettem – megmondtam neki, hogy soha többet ne jöjjön hozzánk. Sokat szenvedtem apámtól, és anyám is, nem akartam látni, hogy anyut kínozza, hogy kihasznál bennünket” - idézte fel a rossz emlékeket a műsorvezető.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

vg.hu

Küszöbön egy új háború: felrobbantottak egy orosz helikoptert Moldova szakadár területén

ripost.hu

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott Katalin hercegné

mandiner.hu

Hont András: Magyar Péter belezavarodott a történetébe

origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

mindmegette.hu

Itt a vége: Ördög Nóra szomorú bejelentése mindenkit váratlanul ért

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Ez volt a Legyen Ön is milliomos legnehezebb kérdése, alig tudja rá valaki a választ

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője